Slevnicka.cz

Slevnička.cz se prezentuje jako slevový agregátor. Víte co to je? :) Slevový agregátor slouží ke sdružování všech možných slev, které nabízejí slevové portály. Slevový agregátor je místo, kde najdete všechny nabídky slev ve všech městech a v nejrůznějších kategorií a již nemusíte procházet jednotlivé slevové portály. Slevnička.cz je nejkomplexnějším slevovým agregátorem u nás.

Slevnička.cz se začala vyvíjet v květnu 2011 a spuštěna byla na začátku července. Slevové vouchery tudíž můžete přes Slevničku.cz nakupovat již téměř rok. Slevnička.cz sdružuje nabídky slev z celkem 150 slevových portálů. V současné době prošla změnou designu na modernější vzhled a byla obohacena o několik nových funkcí (např. Pamatováček).

Přes Slevničku.cz můžete nakupovat slevové vouchery, sledovat statistiky jednotlivých slevových portálů, procházet historii slev... Nezapomeňte také shlédnout mapu slev :).

Nově Slevnička.cz nabízí prostor k Vašemu vyjádření. Podělte se s námi o Vaše zkušenosti z jednotlivých slev. Byli jste spokojeni či nikoliv? Napiště recenzi :).

Na blogu pro Vás budou vždy připraveny informace o aktuálním dění ze světa slev.

Slevnička.cz má též svou fanouškovskou stránku na facebooku.

Doufáme, že budete se Slevničkou.cz spokojeni, budete se na ní opětovně vracet. Své dotazy a připomínky můžete zasílat na info[zavinac]slevnicka.cz.
Slevnicka.cz Adresa : http://slevnicka.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: slevnicka, slevy, slevomat, hromadne slevy, dovolena, zapakatel
Uloženo: 04.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde