Dopřejte si kouzlo Karlových Varů

Okouzlete se krásami Karlových Varů. Nejen že si zde odpočinete, ale i zde strávíte nezapomenutelné chvíle. Z romantických pobytů pro dva budete nadšeni. Tyto lázně jsou určené pro relaxaci, načerpání energie a k získání elánu na starosti a povinnosti, které na vás doma čekají.
Penzion Rainbow vám zpříjemní pobyt
V rodinné penzionu Rainbow můžete využít kompletních služeb, zajistíme vám i romantickou večeři pří svíčkách v zimní zahradě. Dále se můžete těšit na uvítací drink či odpolední kávu zdarma. Prožijte si romantické pobyty pro dva. Jsou vhodné jak pro čerstvě zamilované páry, tak i pro páry, které jsou na druhých líbánkách.
Dokonalý komfort a romantická atmosféra, to jsou relaxační pobyty od nás. Co všechno můžete očekávat od relaxačních pobytů? Opět je to uvítací drink, 7 x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji (poskytujeme slevu 20 % na ubytování), dále si 7x pochutnáte na snídani, která je formou bufetu. V neposlední řade na vás čekají froté župany, pohárky na pítí, které jsou zdarma i WIFI a TV se satelitem.
I mnoho procedur na vás čeká v relaxačním pobytu. Tak zregenerujete vaše tělo a odpočinete si. Dopřejte si prvotřídní služby v penzionu Rainbow Karlovy Vary. Buďte si jisti, že se vám nebude chtít zpět do reality.
Dopřejte si kouzlo Karlových Varů Adresa : http://www.pensionrainbow.cz/romanticky-pobyt-v-laznich-3dny
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Romantické pobyty pro dva, Relaxační pobyty
Uloženo: 26.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde