Cestujeme za krásou Djerby

Jednou z nejnavštěvovanějších zemí severní Afriky je Tunisko, k němuž náleží také ostrova Djerba. Podíváte-li se na mapu, je zcela zřejmé, že ostrov Djerba býval v minulosti součástí africké pevniny, avšak postupem času se od ní oddělil a nyní je samostatným ostrovem náležícím k Tunisku. V současnosti zajišťují spojení mezi ostrovem a pevninou mosty a také samozřejmě lodní doprava.

Povrch Djerby je převážně nížinatý a klima je mírné. Teploty zde v průběhu srpna šplhají k 33°C, plánujete-li tedy cestovat na Djerbu, doporučovali bychom vám dovolenou v průběhu léta. Největším městem Djerby je Houmt Souk, které je zároveň také hlavním městem Tuniska. Pokud vás tedy láká návštěva Houmt Souk, které nabízí tradiční arabské trhy, nádhernou architekturu a pravou kulturu Tuniska, pak neváhejte a cestujte s námi na Djerbu! Aktuální nabídku leteckých zájezdů na Djerbu naleznete zde, včetně všech potřebných informací a fotogalerií hotelů.

Zajímavá místa Djerby


Zájezdy na Djerbu jsou velmi oblíbené mezi zahraničními turisty a také u nás si získává stále více příznivců. Lidé sem většinou přijíždějí kvůli příjemnému klimatu, kvalitním letoviskům a nádherným písečným plážím, kterými je Djerba proslulá. Toužíte-li tedy i vy sledovat západ slunce nad pouští nebo nad obzorem moře, zájezdy na Djerbu jsou pro vás jako stvořené. Djerba je největším ostrovem severní Afriky a díky tomu se pyšní řadou opravdu krásných míst.

Prvním z nich je již zmíněné Houmt Souk, dalším je například město Ajim, které tvůrci Star Wars v roce 1977 přetvořili v přístav Mos Eisley. Patříte-li tedy mezi milovníky Hvězdných válek, rozhodně si nenechte ujít zájezdy na Djerbu a výlet do města Ajim.
Cestujeme za krásou Djerby Adresa : http://www.cestujeme-djerba.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, zájezdy, Djerba, Tunisko
Uloženo: 21.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde