Last minute Kanáry

Ostrovy, které nabízí rozmanité způsoby trávení dovolené, to jsou Kanárské ostrovy. Můžete užívat pláže na sopečném Lanzarote, přírodní park na La Palma, El Hierro, který je chráněn Unescem, nebo pláže Tenerife.

Levná dovolená na Kanárských ostrovech, to byl do nedávna pro mnoho českých turistů nesplnitelný sen. Díky fenoménu poslední doby, last minute zájezdům, si takovou luxusní dovolenou může dovolit téměř kdokoliv.

Jen několik málo hodin letu od Evropy se nachází Kanárské ostrovy, tropický ráj v severním Atlantiku. Díky příjemnému podnebí, které na ostrovech panuje, jsou častým cílem evropských turistů.

Snadná dostupnost Kanárských ostrovů letadlem z nich dělají nejlepší destinaci pro zimní dovolenou v teple. Kanárské ostrovy v zimě nabízejí stále teplé tropické podnebí s koupáním v příjemně teplém moři.

Dovolená na Kanárských ostrovech byla vždy synonymem pro luxusní dovolenou. Díky last minute Kanáry zájezdům jsou ceny tak nízko, že si takovou dovolenou může koupit v podstatě každý z nás.

Překrásné ostrovy v severním Atlantiku, to jsou Kanáry, cíl mnoha evropských turistů. Díky své poloze a tropickému podnebí, lákají na slunečné počasí, čisté pláže a nádherné moře jen několik hodin letadlem.
Last minute Kanáry Adresa : http://www.lastminutekanary.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: last minute, Kanárské ostrovy
Uloženo: 20.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde