Hotel Fontána Přelouč nabízí kvalitní ub

S blížícími se jarními dny určitě v každém z nás vzrůstá chuť vyrazit někam na dovolenou. Pokud hledáte relaxaci a aktivní odpočinek, můžete si za svůj cíl vybrat východní Čechy, část republiky bohatou na památky, hrady i kopcovitou krajinu. Nedaleko krajského města Pardubice se nachází městečko Přelouč s rozmanitými možnostmi vyžití.

Hotel Fontána - pobytové balíčky i konference

Ubytovat se můžete například v hotelu Fontána, který se nachází v centru Přelouče. Všechny služby hotelu jsou zabezpečeny na špičkové úrovni. Můžete vybírat z dvoulůžkových pokojů a apartmánů. Dvoulůžkové pokoje jsou standardně vybaveny koupelnou a toaletou, televizí, telefonem, internetovým připojením a ledničkou pro uložení potravin. Pokoje se dělí na Superior a Classic, a to v závislosti na vybavení. Luxusní apartmány jsou navíc vybaveny obývací stěnou a pohodlnou sedačkou. Budete se v nich cítit jako doma.

Hotel Fontána Přelouč můžete využít pro rekreaci, firemní akce, konference či služební cesty. Kromě ubytování se personál hotelu postará i o občerstvení a zábavu. Na internetových stránkách hotelu najdete seznam akcí, které budou v nejbližších týdnech pořádány. Hotel Přelouč Fontána přináší i tipy na výlety, které za pěkného jarního počasí určitě přijdou vhod.

Nevíte-li, co darovat svým blízkým, můžete si vybrat i některý z pobytových balíčků hotelu Fontána.

Ubytování v Přelouči, nedaleko Pardubic

Přelouč se nachází v těsné blízkosti Pardubic. Do krajského města je z Přelouče zabezpečeno vlakové i autobusové spojení. Pokud se tedy chystáte na výlet, nebo máte-li v Pardubicích nějaké zařizování, klidně můžete zvolit ubytování v této přilehlé lokalitě. Ubytování Přelouč je klidné, praktické a pohodlné. Sám hotel nabízí řadu aktivit, které dokáží zpříjemnit i všední odpoledne. Jedná se například o masáže prováděné profesionálními maséry a masérkami, ochutnávky vína, kulečník, kuželky nebo půjčovnu jízdních kol. Na kole můžete vyrazit například do nedalekých Železných hor či podniknout výlet na hrad Kunětická hora.

Více informací naleznete na www.fontana-prelouc.cz
Hotel Fontána Přelouč nabízí kvalitní ub Adresa : http://www.fontana-prelouc.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytování přelouč, přelouč, hotel, ubytování, hotel přelouč, ubytování v přelouč
Uloženo: 14.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde