Korsika, oslnivý ostrov Středozemního mo

Malebný ostrov Korsika se nachází nedaleko pobřeží Itálie a je plný přírodních i kulturních krás. Toužíte-li si dopřát nevšední dovolenou v jižní Evropě, Korsika je bezesporu výbornou volbou! Nádherná nedotčená příroda se zde snoubí s bělostnou architekturou a azurově modrým mořem a vytváří tak dechberoucí scenérie. Korsiku si jistě na první pohled zamilujete!

Korsika je ostrov sopečného původy, což naznačuje také její hornatý povrch. Dokonce je považována za nejhornatější ostrov Středozemního moře. Pobřeží ostrova měří 1 000 km, na nichž se nachází více než 200 pláží. Máte-li rádi slunce, moře a odpočinek, pláže Korsika jsou pro vás jako stvořené! Díky svému hornatému povrchu je Korsika také výborným místem pro turistiku, cyklistiku i horolezectví. Využijte aktuální zájezdy na Korsiku cestovní agentury New Travel.cz a dopřejte si jedinečnou dovolenou plnou skvělé zábavy a nevšedních zážitků!

Dovolená v letoviscích Korsiky

Přemýšlíte o dovolené na Korsice? Pak vás budou jistě zajímat informace o letoviscích, které můžete na tomto okouzlujícím ostrově navštívit. Mezi nejvyhledávanější letoviska Korsiky patří letovisko Tiuccia nacházející se na západním pobřeží ostrova. Dominantou letoviska Tiuccia jsou četné písečné pláže, čisté, azurově modré moře a výborné podmínky pro aktivně strávenou dovolenou, stejně jako pro ničím nerušený odpočinek.

Dalšími letovisky Korsiky jsou například Favone, Ghisonaccia, Lozari či Lucciana. Všechna tato letoviska nabízejí kvalitní ubytování, pláže i řadu zajímavostí v okolí. Dovolená na Korsice je tedy vhodná pro mladé turisty, stejně jako pro rodiny s dětmi. Přemýšlíte o zajímavé rodinné dovolené? Vydejte se za krásami Korsiky!
Korsika, oslnivý ostrov Středozemního mo Adresa : http://www.newtravel.cz/korsika/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, zájezdy, Korsika
Uloženo: 28.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde