Odleťte na dovolenou ještě dnes

Už Vás taky nebaví ošklivé a deštivé počasí? Pokud je pro Vás depresivní a máte rádi teplo a sluníčko, proč se nevydat strávit pár dní v teple, hezky na písčité pláži a u moře. Nabídka zájezdů k moři je bezpochyby široká. Mnoho cestovních kanceláří nabízí různé zájezdy last minute. Co když ale hledáte něco kvalitnějšího a o mnoho krásnějšího než pobyt v Chorvatsku? Pak můžete vyrazit za exotikou jako jsou Seychely, Maledivy nebo Mauricius.
Tyto destinace jsou vyhlášeny svou krásou a nedotčenou přírodou. Nejoblíbenější ostrov Mauricius ležící v Indickém oceánu není nadarmo označován perlou Indického oceánu. Ostrov není moc velký a díky jeho historii a poloze patří mezi místo, kde se střetává několik kultur dohromady. Proto můžete kromě přenádherných pláží a teplého průzračného moře obdivovat i historické památky.
Maledivy se zase pyšní velkým množstvím ostrůvků tzv. Atolů, které jsou obehnány korálovými útesy a jsou nejoblíbenějším místem pro potápěče. Podmořský svět je tu opravdu skvostný. Krom potápění můžete provozovat i jiné vodní sporty, nebo si půjčit loď a jet se projet kolem ostrůvků a kochat se krásnou přírodou.
Pokud Vás tyto destinace zaujaly, určitě nevynecháte ani Seychely, které se řadí mezi exotické destinace. Pro Seychely jsou typycké tyrkysové laguny a krásné pláže s bujnou zelení. Vyskytuje se zde mnohé druhy zvířat a rostlin, které nikde jinde na světě nenajdete. Pokud hledáte při dovolené  klid, určitě si Seychely velmi oblíbíte.
Odleťte na dovolenou ještě dnes Adresa : http://www.unitravelgroup.com/destinace/mauricius.html
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: mauricius
Uloženo: 25.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde