Ubytování Nový Hrozenkov

Malebná krajina Beskyd poskytuje to pravé místo pro relaxaci, spolu s vhodným ubytováním je pak ideální pro celoroční dovolenou, nebo odpočinkový víkend.
Jedním z takových míst je valašská Roubenka datující se k roku 1829. Nachází se v malebném městečku Nový Hrozenkov, které se táhne podél řeky Bečvy. Chata je situována na úpatí hory Humenec, nedaleko nalezneme i přírodní vodní nádrž Balaton. Ta je vzdálená zhruba 300m od Roubenky.
Valašské Roubenka je obklopena zahradním areálem o rozloze 1970m2, je tedy ideálním místem pro dětské aktivity, navíc doplněna i koutkem pro nejmenší. Dětské hřiště nabízí průlezky, skluzavky, houpačky, houpacího koně, pískoviště a dokonce i trampolínu o rozměru 3x5m. K dispozici je i vybavená dětská dřevěná chatka s minikuchyňkou, dřezem i pitnou vodou.
Na své si ovšem přijdou i dospělí, prostorná zahrada nabízí možnost odpočinku, díky své rozloze máte děti na očích a i přesto si můžete užívat nerušený klid, třeba v pergole s cihlovým krbem. A večer když děti usnou, můžete se známými a přáteli posedět u ohně. K dispozici je elektrický gril na kuřata, rošty na ryby i maso, mramorová deska pro přípravu steaků a vidličky na špekáčky.
Pro milovníky koupání v soukromí se nabízí vyhřívaný bazén. Dominantu zahrady tvoří přírodní skalka s jezírkem.
Samotná Roubenka je členěna do 4 ložnic. Poskytuje tak 10 lůžek pro dospělé a pro nejmenší i dětská postýlka. Při nepříznivém počasí, nebo pokud je venku horko pak čas můžete trávit ve společenské místnosti. Samozřejmostí je i kuchyň s jídelním stolem, koupelna a samostatné WC. Pokud sejdeme do dolní části Roubenky objevíme vinný sklípek. Vinárnička je situována pod chatu Roubenka, aby Vám umožnila nerušenou zábavu v zimním i letním období, je ozdobena tradiční valašskou dekorací, valašským posezením a také krbem pro zahřátí a navození atmosféry.
Pro pracovně vytížené nabízíme zdarma bezdrátové Wi-Fi připojení.
Ani ti, co přijeli osobním vozem nemusí řešit parkoviště. Parkování je zajištěno na soukromém oploceném pozemku.
Pokud hledáte malebné ubytování s vysokými požadavky na kvalitu a soukromí v srdci Beskyd, je chata Roubenka to pravé místo pro váš odpočinek a dovolenou.

Ubytování Nový Hrozenkov Adresa : http://www.ubytovani-novyhrozenkov.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytování Nový Hrozenkov
Uloženo: 10.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde