Thajsko letenky a hotely online

Do Thajska individuálně

Mezi turisty je Thajsko vyhledávanou lokalitou již po desetiletí a jejich počet stále narůstá se zvyšujícím se počtem levnějších letů. Thajsko je zemí fascinující buddhistické historie přesunuté do současnosti rychlého ekonomického růstu, který započal v šedesátých letech minulého století. Hotelové resorty jsou na nejvyšší možné úrovni se skvělými službami. K běžné výbavě hotelových resortů v Thajsku patří fitness centra, wi-fi připojení na internet, tradiční thajské masáže a v neposlední řadě pověstná skvělá thajská kuchyně.

Máme pro Vás několik typů, jak si poradit s výběrem exotické dovolené za rozumnou cenu.

Typ 1: Vyberte si nejdříve letenku

Proč si vybrat nejdříve letenku? Hotely mají ceny stanovené na delší časové období a většinou mají volné kapacity. Ceny letenek se mění každý den podle aktuální nabídky a ty nejlevnější jsou vyprodané ve velice krátké době. Abyste našli skutečně tu nejlevnější, zadejte několik možností pro den odletu ( Příklad: chcete letět 21. ledna, poté co Vám vyhledavač nabídné možné lety, zkuste nové vyhledávání s datem odletu např. 20 nebo 22. ledna - často se nabídka výrazně liší a můžete ušetřit až tisíce korun. Stejně postupujte i u jiných termínů ). Pokud si vyberete let, neváhejte s rezervací, příště už by tato nabídka nemusela být aktuální.

V nabídkách letenek věnujte pozornost detailům. Většinu nejlevnějších letenek do vzálených destinací, jakou je Thajsko, nabízí letecké společnosti s přestupem. Čekací doby na přestup jsou ale u zdánlivě stejné nabídky rozdílné (např. někde 2 hodiny, jinde 14 hodin ) a dlouhá čekací doba na tranzitním letišti Vám může pokazit celkový dojem z dovolené. Není ani důležité ve vyhledavači zaškrtávat "přímý let", bude-li v nabídce patřit mezi nejlevnější, systém Vám ho nabídne. Rezervujte si letenky ihned - příště už stejnou nabídku nemusíte najít. Vyberte si online letenku

Typ 2: Správná volba hotelu

Online vyhledávač Vám nabízí výběr z mnoha hotelů, mnoha kategorií po celém světě. Při výběru hotelu klaďte důraz na faktory, které mohou negativně ovlivnit Vaše pocity z dovolené. Jsou to například nadměrný ruch v nočních hodinách - pokud je hotel umístěn v centru, vzdálenost od moře - nemusí vždy zaručovat, že tam najdete pláž vhodnou ke koupání apod. Věnujte výběru patřičnou pozornost a chcete-li ušetřit a vybírat z levných hotelů, zadejte do vyhledávače položku "řadit podle ceny". Pokud si nebudete výběrem hotelu jistí, kontaktujte nás a my pro Vás vybraný hotel prověříme. Kontaktujte nás pro Vaší spokojenost

Typ 3: Zajistěte si transfer do hotelu

Mnoho individuálních cestovatelů tento fakt opomíná a po příletu jsou nemile překvapení vysokou cenou za Taxi ( i když se všeobecně ví, že ceny Taxi v Thajsku jsou příznivé ). Ano, letiště Bangkok - Suvarnabhumi žije vlastním životem. Máme pro Vás připraveno několik možností, jak si zajistit dopravu do hotelu, nebo na Vámi vybrané výlety. Máme k dispozici kvalitní vozový park od osobních automobilů přes mikrobusy až po autobusy. Samozřejmostí je klimatizace u každého druhu dopravy. Chcete-li vidět více, klikněte zde.

Nebo máte zájem o pronájem automobilu? Není nic snadnějšího a navíc Vám vybraný automobil přistavíme na letiště. Nebo máte z chaosu, který ne thajských silnicích panuje, obavy? Zajistěte si pronájem automobilu s řidičem.

Pokud chcete navštívit Bangkok, využijte BTS Skytrain, který má konečnou zastávku v budově letiště a na své Expres lince Vás za 90,-THB odveze skutečně komfortně do centra Bangkoku. Výhodou je vysoký komfort a krátký čas, za který se do centra dostanete. Vyzkoušeli jsme osobně!

S námi nemusíte složitě prohledávat internet nebo obcházet cestovní kanceláře. Sami si určíte termín, délku pobytu, hotel a lokalitu, která Vám bude nejlépe vyhovovat. Můžete využít i dalších služeb, které nabízíme, ale to už je jen na Vás.

Spolupracujeme s renomovanými partnery, kteří si u klientů získali důvěru a naše ceny jsou proto transparentní a bez dalších skrytých poplatků. Určete si sami kolik za svojí dovolenou zaplatíte. My Vám připravíme ty nejlepší podmínky pro realizaci Vaší dovolené.

V dnešní době, kdy je celý svět elektronicky propojen, si nemusíte pobyt zajišťovat jen u českých subjektů. My sídlíme ve Vaší vybrané destinaci a tak při návštěvě Thajska nemusíte mít obavy, že v případě nenadálé události zůstanete sami a ten, kdo Vám vysněnou dovolenou zprostředkoval, je tisíce kilometrů vzdálen, navíc bez znalosti místních poměrů a často ani nemůže pomoci. Na různých sociálních je k vidění mnoho příspěvků na toto téma a kompenzace po návratu do ČR jsou nedovolatelné, nebo velmi často neadekvátní.

My s Vámi případné problémy budeme řešit přímo na místě. Všichni, kteří Vám budou pomáhat jsou znalí poměrů v Thajsku a navíc v rámci možností a závažnosti jednotlivých případů preferujeme osobní přítomnost.
Thajsko letenky a hotely online Adresa : http://www.thailand-hotels.snadno.eu
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Thajsko letenky online, hotely online
Uloženo: 28.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde