Zimní dovolená Itálie 2012

Díky dobrému dopravnímu spojení a přijatelným cenám za služby jsou zimní rekreační střediska v italských Alpách a Dolomitech dostupná i českým milovníkům hor a lyžování. Zimní dovolená Itálie 2012 od cestovní kanceláře FEDE tak může být pro mnohé hezkým vánočním dárkem.

Do italských Alp a Dolomitů
Zimní dovolená Itálie 2012 je už tradiční nabídkou CK FEDE, která je na českém trhu od roku 1995. Za tu dobu připravila nejen pro příznivce lyžování všech výkonnostních i věkových kategorií nevšední zážitek z pobytu a pohybových aktivit ve střediscích italských Alp a Dolomitů. Z nabídky Zimní dovolená Itálie 2012 najde každý svůj vysněný zájezd.

Nabídka osloví každého
Cestovní kancelář nezapomíná ani na nabídku zimních zájezdů last minute, které jsou na webových stránkách aktualizovány každý den. Zkrátka nepřijde ani ten, kdo pro bezstarostnou dovolenou upřednostňuje autobusové zájezdy. Hotely a apartmány pro zimní dovolenou Itálie 2012 jsou cestovní kanceláří prověřeny a pravidelně kontrolovány.
Lyžaři si o zimní dovolené přijdou na své

Zimní dovolená Itálie 2012 zahrnuje služby hlavně pro příznivce lyžování a snowboardingu, a to jak pro pokročilé, tak pro začátečníky a rodiny s dětmi. Každý si může vybrat středisko podle svých nároků. V Dolomitech a italských Alpách jsou po celou sezonu skvěle připraveny svahy a tratě. Například středisko Sappada disponuje 17 sjezdovkami, střediska Solda a Trafoi nabízejí 50 kilometrů sjezdových a 16 kilometrů běžeckých tratí.

Zimní dovolená Itálie 2012 Adresa : http://www.fede.cz/zima
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: zimní dovolená itálie, dovolená
Uloženo: 08.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde