Letecké společnosti, společnosti

Letecká doprava byla ještě před nedávnem symbolem luxusu. V současnosti si cestu letedlem může dovolit prakticky každý. Tato změna tkví v nástupu nízkonákladových leteckých společností na trh. Mnoho lidí nechápe, jak je možné, že tyto nízkonákladové letecké společnosti mají tak levné letenky. Navíc mnoho z nich má i strach jestli není let s takovouto společností nebezpečný. V čem tedy tkví nízké ceny oproti standardní letecké dopravě?

Nízkonákladové letecké společnosti mají odlišný obchodní model než ty klasické. Jejich cílem je nabídnout co nejmenší cenu a najít si zákazníky zejména mezi těmi, kteří chtějí ušetřit i na úkor komfortu při letu. Při letu si tak připadáte jako v autobuse a také je třeba počítat s tím, že veškeré jídlo na palubě si musíte zaplatit. Žádný zbytečný komfort, který navyšoval cenu letenky. Letenku tak máte i o několik tisíc korun levnější. Navíc ji lze snadno sjednat online prostřednictvím internetu.

Ideální jsou letenky od nízkonákladové společnosti pro všechny, kdo chtějí poznávat svět opravdu levně. Množství míst, kam se tímto způsobem můžete dostat je stále více. Již teď máte možnost se levně dopravit do všech velkých evropských měst i Ameriky. Vypravte se za poznáním i Vy.

Letecké společnosti, společnosti Adresa : http://nizkonakladoveleteckespolecnosti.com
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Nízkonákladové letecké společnosti, letecké společnosti, společnosti, Nízkonákla
Uloženo: 13.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde