Levné last minute zájezdy na Kypr

Hledáte- li to pravé místo pro vaši last minute dovolenou u moře, právě Kypr je výbornou volbou. Last minute dovolená na Kypru vám nabízí jedinečnou příležitost, jak poznat krásu a kulturu tohoto malebného ostrova, dopřát si relaxaci i sport na jeho slunných plážích nebo zajímavé výlety za přírodními i kulturními klenoty Kypru.

Last minute zájezdy na Kypr jsou díky krásné přírodě a nízké kriminalitě vyhledávány zejména rodinami s dětmi, které si zde mohou dopřát klidnou a ničím nerušenou dovolenou v příjemném prostředí. Mezi nejoblíbenější last minute zájezdy na Kypr patří zájezdy do Protaras, Ayia Napa, Larnaka, Limassol a Paphos, v nichž se můžete těšit na výborné podmínky pro vodní sporty, jako je plavání, potápění, šnorchlování, vodní lyžování atd., ale budete si zde užívat také procházky pobřežními promenádami, turistiku krásnou přírodou i pestrý noční život v přístavních městech.

Zajímavosti Kypru

Kypr je se svou rozlohou 9 251km2 třetím největším ostrovem Středozemního moře a pyšní se tak 648 km pobřeží, což je dostatek prostoru, aby si každý našel letovisko a pláž, které mu budou vyhovovat. Geograficky náleží Kypr k Asii, avšak tradičně je přiřazován k Evropě. Vydáte- li se na last minute dovolenou na Kypr, uvidíte zde pestrou směsici obou těchto kontinentů. Tyto vlivy jsou patrné nejen v místních zvycích, ale také v hudbě a zejména pak v gastronomii, kterou si při své návštěvě Kypru rozhodně nenechte ujít.
Levné last minute zájezdy na Kypr Adresa : http://www.kyprlastminute.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: last minute, zájezdy, dovolená, Kypr
Uloženo: 05.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde