Letenky

I když se společnost Atlantis Air Service zabývá vším potřebným pro cestování, jako jsou letenky, půjčovna a pronájem aut, víza či pojištění, zajišťuje zejména prodej letenek do USA, Anglie, Francie a Asie. Jistotou však zůstává veškerý komfort prodeje letenek do celého světa. Pokud si prohlédnete naše internetové stránky, kde letenky nabízíme online, všimnete si, že v pravé liště naleznete samotný prodej letenek: letenky do Londýna, Paříže, Sofie nebo levné letenky do Miami, New Yorku, Pekingu nebo Washingtonu, a to především letenky od ČSA.
U nás naleznete opravdu nejlevnější letenky! A to především díky tomu, že společnost AAS svým zákazníkům vyhledává nejlevnější letenky od ČSA. Pomocí ČSA můžete letět bez přestupů, čímž se vyhýbáte dalším letištním poplatkům a finální suma je mnohem nižší. Dostaneme tak komfortní služby a nadstandardní péči velmi levně a bez přestupů.
Jestliže Vám nesedí odlet z Prahy, letiště můžete snadno změnit. Nejlepší variantou je letět na Vídeň, poněvadž letenky z Vídně stojí jen několik málo EUR. Schválně si zkuste přepočítat celou cestu, když budete odlétat z Vídně, tak vezměte cestu do Vídně a zpět, přičtěte let do vybrané destinace a zpět a v několika případech Vám těžko vyjde něco, co by se podobalo ceně při odletu z Prahy. Pokud si rezervujete letenku, okamžitě po operaci obdržíte potvrzovací email vaší objednávky a poté čekáte na telefonické spojení s naším pracovníkem prodeje nejlevnějších letenek, se kterým si dohodnete způsob placení a doručení letenky.

Letenky Adresa : http://www.aas.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: letenky, aas, levné letenky, letenky bez přestupů, letenky od ČSA
Uloženo: 04.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde