TOP-HOTELS.cz - nabídky víkendových poby

Pracovní týden je dobře rozdělen na 5 dní aktivní výdělečné činnosti a 2 dny zaslouženého odpočinku, víkendu. Tento odpočinek však není nutné trávit doma v uzavření, ale je lepší podívat se do světa, využít některých z nabízených víkendových pobytů hotelů a podobných ubytovacích zařízení.
Portál TOP-HOTELS.cz právě takovéto nabídky ve svém portfoliu nabízí, a patří mezi skutečně velmi oblíbené a žádané. Nevěříte? Stačí se podívat na již uvedenou internetovou adresu www.top-hotels.cz
Po rozevření požadované sekce se zobrazí více jak 150 možných pobytů z celé České republiky. To jsou navíc ještě rozdělené do 10 kategorií, jako jsou například romantické pobyty, pobyty pro ženy, pobyty pro muže, wellness pobyty a další. V současné době je v sekci romantické pobyty nabízeno více než 40 možností.
U každého nabízeného pobytu jsou uvedené nejen základní informace, název, místo, cena, ale také další doplňující položky, jako jsou fotografie areálu, jídelníček či wellness nebo masáž v době pobytu a další.
Ceny, o kterých tu jen “letmo” byla řeč, jsou možná pro leckoho překvapením. Jejich výše je, vzhledem k nabízeným kvalitám a službám, skutečně nízká. Však také nejen cenou dokáže skutečně lehce porazit mnohé své konkurenty z téže oblasti.
Mezi možná trochu netradiční víkendové pobyty patří tzv. gurmánské pobyty”. V jejich rámci se ubytovaní mohou skutečně cítit jako praví gurmáni a zachutnávat tak luxusní gurmánské 3-chodové i 4-chodové menu. Nejen vaše duše bude po takovémto “výletu” plná, ale i váš žaludek bude naplněn včetně chuťových buněk.
Kategorií a nabídek na víkendové pobyty je skutečně více než dost, a to se týká jak žen, tak můžu každého věku. Vždyť užít si takovýto luxusní víkend nemusí být jen výsadou bohatých a slavných. Využijte tyto víkendové akce a můžete navíc obdržet ke každému pobytu dárek v podobě láhve lahodného sektu z Moravských vinic s efektní etiketou tohoto portálu a to zcela zdarma, jako pozornost podniku. Tyto pobyty jsou vhodné i jako dárek, neboť při zakoupení pobytu získáte dárkový certifikát, s platností až šesti měsíců, který je vždy spolu s dárkem odesílán na Vámi uvedenou adresu.

TOP-HOTELS.cz - nabídky víkendových poby Adresa : http://www.top-hotels.cz/vikendove_pobyty/index.html
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Víkendové pobyty
Uloženo: 11.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde