Zumba víkend

Elliot pro Vás přichystal nový, netradiční zážitek v podobě Zumba víkendu. Pojeďte si zacvičit v rytmu populární latinsko-americké hudby.

PROGRAM

Pátek, 1. lekce Zumby, večeře, wellness procedury dle vlastního výběru
Sobota, 2. lekce Zumby po snídani30 minutová masáž s Aroma koupelí v ceně pobytu,wellness procedury dle vlastního výběru, výlet na kole nebo in-linech (lze zapůjčit v půjčovně) po lipenské cyklostezce, 3. lekce Zumby, v podvečer před večeří
Neděle, 4. lekce Zumby, wellness procedury dle vlastního výběru, odjezd.

Wellness hotel Frymburk ****

Wellness & Spa Hotel Frymburk, ležící přímo na břehu Lipenského jezera, je jedno z nejlépe vybavených hotelových wellness zařízení v České republice. Součástí je zároveň Aquapark a solná jeskyně přístupné pro veřejnost. Z oken se vám naskytne jedinečný pohled na Lipenskou přehradu nebo na zalesněné vrcholky Šumavy. Hotel je nekuřácký a má k dispozici vlastní velkokapacitní parkoviště, hlídané kamerovým systémem.

Vybavenost a služby
Pokud se rádi věnujete vodním sportům, můžete si pronajmout plachetnici nebo motorový člun z hotelové maríny. Hotel je totiž položen přímo na břehu jezera a pro hosty má svou vlastní pláž. Můžete se vydat na kolech či in-linech po několik desítek kilometrů dlouhé cyklostezce, která vede přímo u hotelu a vine se krajinou okolo jezera.
Zumba víkend Adresa : http://ckelliot.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: zumba víkendový pobyt
Uloženo: 10.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde