Wellnes víkendy pro každého

V práci mám nyní doslova peklo. Šéf vyšiluje s důležité zakázky a na mě se hrne spousta práce. Naštěstí mám volné víkendy, při kterých mám šanci se odreagovat, odpočinout si a zapomenout na práci, která mě poslední dobou naprosto vyčerpává. Ráda trávím víkendy aktivně, ale také se ráda nechám hýčkat. Právě proto je pro mě ideální tzv. wellness víkend, tedy takový víkend, při kterém hlavní roli hraje odpočinek, relaxace, odbourání stresu a také fakt, že něco udělám pro své zdraví. Navíc mám možnost volby dle aktuální chuti a nálady.

Wellness víkend je dneska možné objednat přímo ve vašem okolí. Nezdržujete se případnou cestou na druhý konec republiky. Když se navíc můžu o tento zážitek podělit se svým přítelem a vyrazíme prožít wellness víkend pro dva je to něco co mi dodá sílu do dalších dní a týdnů v práci.

Pokud Vám tedy mohu něco doporučit, rozhodně možnost wellness víkendu vyzkoušejte společně se svým přítelem, manželem či kamarádem. Chcete-li drbat s vaší kamarádkou, potom pro vás doporučím víkend pro ženy, kde si odpočinete, odreagujete se a také uděláte něco pro svoji krásu při mnoha kosmetických procedurách. Manikúra, masáže, pleťové masky. Jen při pomyšlení na následující bych hned bez váhá odjela.
Wellnes víkendy pro každého Adresa : http://www.ovikendu.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: wellness,wellness víkend,wellness pobyty,wellness víkendy,romantický víkend,víke
Uloženo: 28.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde