Výhody pronájmu mikrobusů

Představuje pohodlný a levný typ přepravy. Cestující se po jízdě mikrobusem cítí příjemně a uvolněně, může vklidu relaxovat a na delší vzdálenosti dokonce spát.

V dnešní době díky neustálému zvyšování ceny pohonných hmot pronájem mikrobusů představuje levnou variantu cestování. Zdražování pohonných hmot se sice dotkne i této dopravy, ale vaše peněženka tuto změnu neucítí tolik, jako kdybyste cestovali např. vlastním osobním automobilem.

Velmi často se dává přednost pronájmu mikrobusů před pronájmem klasických autobusů. V mikrobusu je možné převážet menší skupiny cestujících, což obnáší řadu výhod. Nemusíte platit zbytečná místa navíc jako v klasickém autobusu. Mikrobusy většinou převáží kolem 10 – 20 osob, záleží na typu mikrobusu. Například Ford Transit převeze 8 lidí a Mercedes Sprinter 19 osob + 1 místo. Takže opravdu záleží na vašich požadavcích.

Mikrobus pohodlně převeze vaší rodinu na výlet nebo na akci vyžadující konzumaci alkoholu,takže se vám bude hodit, když nebudete muset řídit. Pronájem mikrobusů využívají často firmy pro transport kolegů a zaměstnanců na školení, služební cesty a další firemní akce. Nelze opomenout ani školy, které mikrobusy využívají pro dopravu svých žáků na školní výlety či školy v přírodě. Školní kolektivy často bývají menší, takže se nevyplácí pronájem velkého autobusu.

Další výhodou pronájmu mikrobusů je jeho řízení. Vozidlo je menší než klasický autobus a je možné ho lépe ovládat, lépe sedí na silnici, v zatáčkách se tolik nenaklání, což uvítají hlavně cestující trpící nevolností.

Pronájem mikrobusů představuje hlavně pohodlné cestování. Většinou je v mikrobusu k dispozici klimatizace, což uvítáte hlavně v horkých letních měsících, dále mikrofon, což zase uvítají učitelé, kteří mohou kdykoliv během cesty komentovat její průběh. Dále jsou k dispozici polohovatelná sedadla, která jsou potřebná hlavně při cestování na delší vzdálenosti. Umožňují komfort a pohodlné cestování. Často můžete využít také přehrávač CD a DVD, pustit si během cesty filmy a nebo se dívat na isntruktážní nebo školící videa.

Mikrobus se dostaví vždy na předem smluvené místo, naloží vás v místě, kde cestující mohou bezpečně a pohodlně nastoupit i vystoupit. Tím se vyhnete zdlouhavému čekání na veřejnou dopravu a nebo na nebezpečné nastupování uprostřed silnice.

Při pronájmu mikrobusů jistě uvítáte výhodu převozu vaší skupiny společně. Vyvarujete se tím opakovanému vysvětlování cesty každému zvlášť. Ať už jedete na výlet s rodinou, školním kolektivem nebo zaměstanci, máte možnost je mít neustále pod kontrolou a lépe na ně dávat pozor.

Pronájem mikrobusů má velkou výhodu díky vlastnímu řidiči. Řidiči jsou profesionálové s dlouholetými zkušenostmi. Jsou ochotni splnit jakékoliv vaše přání a kdykoliv vám zastavit, když bude třeba. Protože nebudete muset sami řídit, můžete čas během přepravy využít jinak. Můžete pracovat na notebooku, můžete si číst knihu, můžete vklidu pozorovat cestu a nebo jen odpočívat a relaxovat. Při přepravě na delší vzdálenosti jistě uvítáte i možnost se vyspat. Díky polohovatelným sedadlům, která většina mikrobusů nabízí.

Pokud tedy hledáte komfortní a finančně nenáročný typ přepravy menší skupiny osob, využijte možnosti pronájmu mikrobusů. Zrealizujte vaši cestu s vlastním řidičem, bez zbytečných obav o dochvilnost, dopravní zácpy, unavenost z řízení. Můžete pohodlně a bezpečně cestovat s vaší rodinou, známými, kolegy z práce či zaměstanci společně. Můžete cestovat po České republice i do zahraničí. Vše záleží na vašich představách a požadavcích. Budete jistě mile překvapeni a budete se rádi vracet.
Výhody pronájmu mikrobusů Adresa : http://WWW.PRAGOTOUR.CZ
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: autobusy, mikrobusy
Uloženo: 08.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde