Pronájem bytu v Praze

Zdlouhavé dojíždění skutečně nic nevyřeší, vsaďte na pronájem bytů v Praze bez realitky! Shánějte se po penzionu a ubytovně Zahradní město v Praze 10, kde snadno a rychle dovolí pronajmout pokoje a garsonky dle vašeho uvážení.
Pronájem bez realitky Praha zaujme jak jednotlivce, tak páry nebo skupinky lidí. Každý si při pobytu může vybrat to, co mu vyhovuje. Studenti využijí možnost připojení wifi na pokoj při počtu deseti lidí zdarma, internetovou nonstop kavárnu nebo společenskou místnost s kuchyňkou až pro dvacet osob. Výborně využijí pronájem 1 + KK Praha za cenu devět až deset tisíc měsíčně, podle druhu vybraného bytu. Garsonka Praha poslouží současně až třem lidem, což je pro studenty výhodná nabídka.
Pronájem bez realitky v garsonce mohou samozřejmě využít i jiní zájemci – menší rodina, kolegové z práce, přátelé. Jedná se o vybavený byt, kde najdete lednici, koupelnu, WC, kuchyňskou linku a dvouvařič. V době podpisu smlouvy se skládá kauce 5 000 Kč, žádné další poplatky se neplatí a ani placená nájmu předem není vyžadováno.
Prostředí okolo areálu budovy bude vyhovovat všem, kteří upřednostňují zeleň, poklidnou atmosféru a zároveň skvělou dostupnost centra města různými veřejnými dopravními prostředky. Praha je ale Praha, nemusíte se obávat, že zde budete odříznuti od možnosti nakupovat přímo v místě ubytování. Rozhodně nechybí ani kosmetická studia, kadeřnictví, fitness centra, bary, restaurace a mnoho dalšího, co patří k modernímu životu.
Jestliže vám garsonka nepřijde nejlepší nápad, vyzkoušejte jednotlivé pokoje, kde je možnost ubytování podle potřeby.
Pronájem bytu v Praze Adresa : http://www.pzm.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: pronájem bytů v Praze bez realitky,Pronájem bez realitky Praha,pronájem 1 + KK P
Uloženo: 02.04.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde