Šámalova chata

Šámalova chata nabízí ubytování v Jizerských horách v chráněné krajinné oblasti Jizerské hory. Velmi obtížně budete hledat lepší variantu pro ubytování v Jizerských horách, které je ideálním nástupním místem pro Vaše aktivity v krásné okolní přírodě. Nabízíme ubytování ve vyhlášeném zámečku, který sloužil v historii pro úřad vlády Československa (detaily v historii). Rekonstruované pokoje Vám nabízejí komfortní ubytování pro horskou oblast Jizerských hor v celkovém počtu 59 lůžek. Složení a možnosti jednotlivých pokojů najdete v odkazu „ubytování“Pohled z Holubníku směrem k Šámalově chatě až na Ještěd

Okolí Šámalovy chaty , která leží na Nové louce, nabízí velmi pestrou nabídku možností Vašeho aktivního odpočinku v Jizerských horách. Záleží jenom na Vás, zda si k Vašemu pobytu v Jizerských horách vyberete jako program pěší turistiku, běžky nebo horská kola. Pro všechny tyto kategorie máme k dispozici naprosto jedinečné podmínky. V okolí je nepřeberné množství turistických tras a zajímavých míst k poznání – velice rádi Vám doporučíme návštěvu místa, které Vás zajímá. Přímo před chatou vede Jizerská magistrála. Na sjezdovky je to z naší chaty 5 minut autem.

Podzim v JizerkáchŠámalova chata nabízí výborné podmínky pro pořádání firemních akci a to ve všech zimních obdobích. Pokud Vaše společnost hledá podmínky pro pořádání svých firemních akcí v bezprostředním kontaktu s přírodou, potom jsme pro Vás správná volba. V případě Vašeho zájmu zpracujeme pro Vaši společnost nabídku, včetně doplňkových aktivit. Náš sál má kapacitu 60 osob a je vhodný nejenom jako školící místnost, ale může být použit pro uzavřenou společnost pro pořádání svateb, významných rodinných oslav apod.

Česká kuchyně Dlouholetá tradice naší domácí kuchyně je na Šámalově chatě na Nové louce vyhlášená – přijďte vyzkoušet naší domácí kuchyni JAKO OD MAMINKY ! V odkazu „Restaurace“ si můžete prohlédnout náš stálý jídelní lístek. Vaříme převážně českou kuchyni a často naleznete na našem jídelním lístku čerstvou zvěřinu. Pro školní skupiny jsme na pobyty připraveni k sestavení zvláštního jídelního lístku.

© Šámalova chata je výborným místem pro rodinné pobyty s dětmi v Jizerských horách. Naleznete zde trasy, které budou vyhovovat i Vašim dětem. Naleznete zde vhodné trasy na horskou cyklistiku, běžkařské výlety i pěší výlety na krásná a zajímavá místa v Jizerských horách. V případě, že si nebudete vědět rady s výběrem míst, která navštívit, náš personál Vám rád poradí.


.
Šámalova chata Adresa : http://www.samalova-chata.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytování
Uloženo: 14.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde