Nafukovací čluny

Každý máme svoje koníčky. Někdo má rád hudbu, druhý fotbal a třetí například rybaření. V dnešní době je krásné, že máme na výběr, co budeme dělat ve svém volném čase. A někdo má například rád projíždění se v člunu…
Nafukovací čluny jsou dost rozšířené a dost rodin je má ve sklepě. Ptáte se proč? Protože se na nich dá zažít tolik legrace a jsou skladné. Nafukovací čluny se dají použít na lodě jako záchranné čluny, pokud by loď havarovala. Nebo jako rybářské lodě pro lidi, kteří rádi vysedávají uprostřed rybníka a čekají, co se jim chytne. Nebo třeba na pořádný rafting a sjezd divokých řek. Ano, to vše je na nafukovacích člunech možné. Nafukovací kajaky seženete od těch nejmenších pro jednu osobu až po možnost mít i uzavřený kajak. Kanoe jsou dnes dost oblíbené a to hlavně na slalom. Nafukovací kanoe jsou mnohem praktičtější. Takhle bych mohla pokračovat doopravdy dlouhou, jelikož na nafukovacích člunech jezdí i mistři světa.
Existují dokonce i takové čluny, na které můžete přidělat klasický motor a nemusíte pádlovat. Víte vlastně, jaké jsou výhody nafukovacího člunu? Je to skladnost a nízká hmotnost. Když k tomu přidáte ještě fakt, že jsou bezpečné a vysoce komfortní, máte jasno, co chcete jako dárek k narozeninám. Nafukovací čluny seženete doopravdy ve všech tipech, velikostech a i cenových kategoriích.
Já sama jsem se projela v nafukovacím člunu po rybníku a byl to fantastický zážitek – ten klid a atmosféra. Nikde nikdo, jen voda okolo mě. Nafukovací čluny jsou vhodné i pro rodiny s dětmi, pro které to bude famózní zážitek, na který nikdy nezapomenou. stačí si vzít bezpečností vestičku a je to. A na sjíždění divokých řek si už nemusíte chodit pro člun do půjčovny! Stačí si koupit vlastní nafukovací člůn a strčit ho na skříň. V sezóně ho pak rozbalit a jet.

Nafukovací čluny Adresa : http://www.hawaj.cz/nafukovaci-cluny.html
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Nafukovací čluny
Uloženo: 05.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde