Zkušení průvodci pro ČR

Zkušení licencovaní průvodci zprostředkují prohlídky "na míru" po celé České republice. Licence průvodců opravňují k provádění v anglickém jazyce, ruském jazyce a českém jazyce.
Navštěvovaná místa jsou v souladu s přáními zákazníků a jejich zajmů o historii. Taktéž je možné do programu zahrnout výlety lodí, balonem, návštěvy restaurací a jiné atrakce.
Mezi nejvýznamnější klienty patří: dcery a manželka George W. Bushe Jr., Gregory Peck, Whoopi Goldberg. Zdaleka to nejsou všechny významné osobnosti, které tito průvodci a průvodkyně po Praze provázeli.
příklady nabídek průvodců:

Karlovy Vary

I když váš klient netrpí neduhy nebo nedisponuje velkou sumou peněz na lázeňské léčení, přesto stojí za to přijet na několik dní do Karlových Varů. Toto město je totiž jako žádné v Čechách spjato s ruskou kulturou. Ještě v dávném 18.století car Petr Veliký přikázal postavit zde dva lázeňské domy, kde se léčil. Záhy po návštěvě hlavy státu začali do Karlových Varů přijíždět na léčení a za odpočinkem členové carského dvora a bohatí lidé z celého Ruska. Trvalý příliv ruské šlechty nakonec vedl k tomu, že v roce 1897 postavili v Karlových Varech ruský pravoslavný kostel, který se dochoval dodnes. Na tyto světoznámé „ruské“ lázně ve svých dílech vzpomínali Gogol, Dostojevský, Nabokov, Cvětajevová.
Chcete-li vidět na vlastní oči Karlsbad – právě tak nazývali Rusové české lázeňské město- stačí vám procházka po kolonádách.

Český Krumlov

Území Českého Krumlova bylo osídleno ještě před naším letopočtem. Prvními známými obyvateli byli Keltové a poté Slované. Lidé se zde usazovali proto, že řeka Vltava umožňovala obchodovat se sousedními městy a také s Prahou. Kouzelný ostrůvek, na kterém vyrostlo středověké město s křivolakými uličkami, malými domečky na úpatí skály a s nádherným majestátným zámkem na skále. Město je součástí světového kulturního dědictví UNESCO.

Plzeň – město piva

Plzeň je známá jako hlavní město piva, protože právě zde se nachází proslulý pivovar, kde se vaří nejlepší světlé pivo na světě – plzeňský Prazdroj. Kromě pivovaru se může Plzeň pochlubit i středověkou částí města s obrovským, téměř hektarovým náměstím v centru a kostelem sv. Bartoloměje. V Plzni se nachází synagoga s kapacitou 2 000 lidí (druhá největší na světě).


Zkušení průvodci pro ČR Adresa : http://www.yourcityguide.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: licencovaní průvodci, průvodce Praha, privátní tůry, privátní průvodcovské služb
Uloženo: 24.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde