Exotická dovolená - Kuba

Pro své přírodní krásy je Kuba nazývána perlou Karibiku a to oprávněně. Obklopí Vás zde barevná a rozmanitá krajina s bílými plážemi s jemným pískem, vodopády uprostřed tropické přírody, ale i svět korálových útesů. Dovolená na Kubě udělá šťastného téměř kohokoliv, ať už jste milovníkem cykloturistiky, horských výšlapů, historie, architektury, potápění či hudby nebo vyhlášených kubánských doutníků.
Vydejte se na exotickou dovolenou do Karibiku – Exotika Kuba
Exotická Kuba je obklopena více než 4000 ostrůvky korálového původu, které jsou ideální pro milovníky potápění. Mezi vyhledávaná místa patří Varadero, Holguin, Havana Cestovat na Kubu je jako cestovat časem, letadlo nás přenese do dob minulých, netknutých globalizací a komercionalizací.
Kuba je jednou z posledních zemí světa ovládanou totalitním režimem, pod nadvládou Raúla Castra se zde stále drží socialismus. Je zahalena dýmem nejlepších doutníků na světě, ale i výfukovými plyny amerických bouráků, které by jim mohl John Travolta závidět.
Kubánci jsou vzdělaní, disciplinovaní a navzdory všem problémům a složitostem hrdí na svoji vlast. Cizinec zde má absolutní přednost ve frontách a je jedno zda jdete do banky nebo obchodu.
Dalším typickým rysem pro Kubu je všudypřítomná kubánská hudba. Je tak samozřejmá, že si ji zprvu ani neuvědomujete. Ulice v městečkách šumí jako vosí úly.
Pro vstup na Kubu je důležité mít cestovní pas, jeho platnost musí přesahovat délku pobytu alespoň o půl roku.
Exotika na Kubě – Dovolená Kuba
Pro cestu na Kubu není nutné žádné speciální očkování. Obecně se ale doporučuje nechat se naočkovat proti žloutence typu A a B. Navíc je třeba brát v úvahu problémy s pitnou vodou. Proto rozhodně nepoužívejte vodu z místní vodovodní sítě, ale pijte pouze vodu kupovanou s neporušeným uzávěrem.
V tropickém kraji by člověk očekával „tropický rytmus“ dění, ale na Kubě tomu tak není. Žádná španělská siesta! Pracovní doba od 8.00 do 17.00 a o půl sedmé už děti pěkně jdou do školy. Děti mají školu do 17h, aby rodiče nemuseli zajišťovat odpolední družiny. Do školy se na Kubě začíná chodit stejně jako u nás v šesti letech. Školství je velice podobné našemu systému, ale některá specifika se liší – třeba děti musí nosit uniformy a pionýrské šátky a nedostávají žádné domácí úkoly.
Čeho si na ulici všimnete, jsou různobarevné poznávací značky aut. Modře jsou označeni státní vozidla a žlutě soukromá.
Dovolené na Kubě rozhodně nebudete litovat. Přináší možnost krásného odpočinku na slunných plážích, ale i velkou škálu různých výletů, ať už po přírodních památkách či historických monumentech, které na Vás zapůsobí jedinečným dojmem.
Exotická dovolená na Kubě
Exotická dovolená na Kubě – ideální dovolená plná luxusu, kultury a zábavy… Využijte naší last minute nabídky a vyražte s námi na dovolenou na Kubu.
Exotická dovolená - Kuba Adresa : http://www.lastmoment.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: dovolená, zájezdy, zájezd, cestovní kanceláře, cestovní, kanceláře, kancelář, ca
Uloženo: 13.12.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde