Pobyty pro dva

Plánujete vyrazit se svým partnerem nebo partnerkou na dovolenou? Ať už máte čas celý týden nebo jste si ve svém nabitém programu vyšetřili jen dva dny, jistě si vyberete z našich pobytů pro dva. Na své si přijdou milovníci romantiky, sportovní nadšenci i páry, které potřebují hlavně relaxovat.

Pohádková romantika


Toužíte oslavit svou lásku v opravdu velkém stylu? Nic není romantičtější než pobyt na zámku v luxusním prostředí. Čeká na vás stylově zařízený pokoj, romantická večeře pro dva nebo možnost projet se kočárem.

Zámek Hrubá Skála láká především svou polohou. Český ráj sám o sobě totiž patří mezi jedno z nejkrásnějších míst naší země. Celý den se tak můžete kochat pohledem na hluboké lesy a pískovcové skály a užívat si při tom umění tamního šéfkuchaře a vinaře. Je-li vám zámek málo, doporučujeme Athlantský palác. Tato monumentální historická stavba se nachází přímo uprostřed města Znojma. Právě prohlídka tohoto města je jedním z hlavních bodů pobytu; absolvujete ji totiž v překrásném historickém automobilu. A pokud toužíte po romantice trošku netradiční, zvolte Záhorácký hrad. Nejedná se o hrad v pravém smyslu, ale o nově otevřený čtyřhvězdičkový hotel v historickém stylu. V jeho prostorách se můžete těšit na masáže, saunový svět či vířivku.

Wellness pro zamilované


Nabídka pobytů pro dva, v nichž hraje hlavní roli relaxace, je opravdu široká. Masáže, sauny, whirpool, ale i netradiční formy odpočinku jako třeba lapidárium, parní kabina nebo ledová studna, to vše u nás najdete.

Vybírat můžete podle různých kritérií. Pobyty se liší svojí délkou, umístěním hotelů i jejich vybavením. Jelikož wellness a spa centrum v hotelu jsou již samozřejmostí, orientovat se můžete také podle toho, jakým dalším aktivitám kromě relaxaci se chcete věnovat. Někdo dá přednost krásné přírodě na Šumavě, jiného víc zaujmou Mariánské Lázně se svými památkami. Sportovně založené páry jistě uvítají nabídku hotelu v Čestlicích, kde si kdykoliv mohou zajít do velkého aquaparku nebo fitness centra.

Speciální pobyty pro dva


Nespokojíte se jen tak s něčím a stále vyhledáváte nové a netradiční zážitky? Projděte si naši kategorii speciálních pobytů a uvidíte, že vás dokážeme překvapit.

Pro dobrodružné povahy unavené šumem velkoměsta byl nedávno v Nízkých Tatrách zbudován nový a luxusní penzion, ovšem v tradičním stylu slovenské lidové architektury. Nabízí tedy typický hotelový komfort jako satelit, wifi a wellness centrum, ale především originální program, který je pro vás připraven v blízké salaši. V ní si můžete vyzkoušet klasické salašnické práce, výrobu sýrů a dostanete také tradiční oběd. Že vás návrat k přírodě neláká a raději byste zábavu v luxusním prostředí? Ve znojemském kasinu můžete hrát celou noc, aniž byste prodělali kalhoty. Hraje se totiž pouze se žetony, které vám budou zapůjčeny. Užijete si tak vzrušení a zábavu z hazardu zcela bezpečnou cestou.

Prožít s námi můžete také steakový víkend, dny s vínem, antistresový pobyt a mnoho dalšího.


Pobyty pro dva Adresa : http://www.uzijsito.cz/podkategorie/vikendove-pobyty-pro-dva.html
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: víkendové pobyty, víkendové pobyty pro dva
Uloženo: 27.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde