Krajjihocesky.info – vhodné ubytování pr

Hledáte místo, kde byste mohli prožít nezapomenutelné prázdniny? Místo, které Vás skvěle zabaví a nabídne maximu možných turistických cílů? Pak je tu pro Vás Jihočeský kraj, který Vám vše potřebné nabízí. Jihočeský kraj to jsou okresy České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Písek, Prachatice, Strakonice a Tábor, tyto okresy jsou nejenom zajímavými turistickými body, ale i místem s kulturou a tradicí.
Pokud hledáte vhodné ubytování v městě Jindřichův Hradec, tak zajisté oceníte hotel Vajgar, který nabízí pokoje s výhledem na náměstí. Hotel se nachází na starobylém náměstí, takže vždy když se ráno probudíte v Jindřichově Hradci, tak budete moci sledovat, jak dopadají první sluneční paprsky na starobylé náměstí. Nebo hledáte příjemné ubytování v městě Písek? V takové situaci tu pro Vás bude rodinný Hotel U Kapličky, který je ideálním ubytováním ve středu města Písek. Hotel také nabízí ubytování a zázemí pro firemní akce, samozřejmostí je uzavřené parkoviště, terasa, či výborná kuchyně, o jejich kvalitách se zajisté přesvědčíte i Vy. Hotel je v klidném prostředí předměstí města Písek pár minut chůze od náměstí. Hotel Písek, to je i vlastní terasa, lobby, salonek, bezproblémové parkování, výborná kuchyně a mnohé další zajímavosti, které udělají Váš pobyt v městě Písek nezapomenutelným. Pokud i Vy chcete poznávat více z mnoha zajímavostí Jihočeského kraje, tak využíjte i široké nabídky ubytování například ubytování Písek, kterou naleznete na portálu Krajjihocesky.info.

Krajjihocesky.info – vhodné ubytování pr Adresa : http://www.krajjihocesky.info/produkt/534-ubytovani--jindrichuv-hradec.aspx
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel Písek
Uloženo: 19.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde