Ubytování Turnov

Ceny ubytování Turnov začínají již od 110,- Kč za osobu a noc. Ubytování Turnov se nachází na okraji města Turnov s výhledem na okraj Turnova a Českého ráje: například Valdštejn, Trosky, Hrubá skála, Skalní město, Kozákov a plno dalších turisty hojně navštěvovaných památek a krás Turnova, jeho okolí a Českého ráje. Pokud se chystáte na výlet do Českého ráje, ubytovat se v Turnově nebo navštívit památky v Turnově a jeho okolí, tak nás kontaktujte. Ceny ubytování Turnov jsou jedny z nejnižších v regionu a okolí Turnova.

Ubytování Turnov je na klidném a slunném místě v CHKO Český ráj. Pokud se chystáte do Českého ráje nebo do Turnova, tak Vám nabízíme ubytování Turnov v srdci Českého ráje ve dvou samostatných objektech.

Objekt 1.
Ubytování ve 2-4 lůžkových dobře udržovaných pokojích plně vybavených včetně lednic, rychlovarné konvice a nádobí. K pokojům je vybavená kuchyň, 2x WC, 2x koupelna. V tomto objektu jsou: 1x jednolůžkový pokoj, 1x dvoulůžkový pokoj, 1x třílůžkový pokoj, 2x čtyrlůžkový pokoj (jeden s balkónem) a 1x pětilůžkový pokoj s balkónem.

Objekt 2.
Nově vybudované prostory apartmánového stylu. Dva dvoulůžkové pokoje propojené plně vybavenou kuchyňkou a sociálním zařízením. V tomto ubytování Vám nabízíme: 5x dvoulůžkový pokoj a 3x třílůžkový pokoj.

Pro hosty našeho ubytování Turnov je k dispozici venkovní bazén, posezení v altánu s krbem a velká zahrada s možností stanování. Z pokojů je výhled na již zmiňované krásy Českého ráje a na okraj města Turnov. U ubytování je parkování na zpevněné ploše. Pokud se k nám chystáte vlakem nebo autobusem tak Vám rádi zajistíme dopravu.

Ubytování Turnov Adresa : http://www.ubytovani-turnov.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Ubytování Turnov, ubytování v Turnově, levné ubytování Turnov
Uloženo: 03.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde