Hotely Brno

Brno a jeho okolí je známé nejen svými turisticky zajímavými místy, ale také svými veletržními aktivitami. Ať už jej však navštívíte za jakýmkoliv účelem, pravděpodobně budete potřebovat ubytování, které bude vyhovovat Vašim požadavkům.

Zadáte-li na internetu do vyhledávače sousloví hotely Brno, pravděpodobně naleznete mnoho ubytovacích míst. My Vás však chceme seznámit s unikátní hotelem, který Vás jistě zaujme.

Hotel Parkhotel Brno je unikátním stylovým hotelem pro všechny ty, kteří chtějí kvalitní bydlení prakticky v samém srdci Brna. Jde o stylový zámecký hotel z konce 19. století, který je umístěn v těsné blízkosti brněnského výstaviště, ale zároveň v zeleni, která se snoubí s tichem řeky Svratky. Interiéry i exteriéry jsou zdobeny vkusnými štukovými a kovářskými prvky, přičemž stěny pokojů jsou potaženy lyonským hedvábím.

Původní budova vily (nyní Hotel Parkhotel Brno) byla postavena podle návrhu architekta A. Dvořáka a patří k nejstarším vilám v Brně. Již v roce 1881 ji spolu se svou ženou nechal vybudovat brněnský advokát Josef Weinlich. Základním motivem stavby byla asymetrická kompozice dvou postranních křídel navazujících na hlavní budovu. Při stavbě jejího průčelí se architekt inspiroval motivy athénské Akropole, kdy do levé části situoval otevřenou lodžii s dominantou čtyř karyatid. Tato lodžie byla v pozdějších letech zasklena.

Spokojenost zákazníků je pro nás na prvním místě. Kvalitní servis, přátelský personál a příjemné prostředí jsou pro nás samozřejmostí. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Hotely Brno Adresa : http://www.parkhotel.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel
Uloženo: 28.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde