Dovolená v Čechách - Hotel Mas, ubytován

Hotel MAS je umístěn v klidném prostředí města Sezimovo Ústí, u hlavní silnice E55, vedoucí z Českých Budějovic (55 km) do Prahy (85 km), na náměstí s parkovou úpravou. Město Sezimovo Ústí se nachází v těsné blízkosti okresního města Tábor.

Kapacitu hotelu tvoří 60 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, 14 třílůžkových pokojů a jedno apartmá s masážní vanou. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, televizním přijímačem se satelitními kanály, WC a telefonem.

Bezbariérová hotelová restaurace s kapacitou 55 míst, nekuřáckým salónkem o kapacitě 40 míst, barem a krásnou letní terasou nabízí velice příjemné posezení s velkým výběrem nápojů a špičkovou kuchyní.
Ochotný a profesionální personál pro Vás rád připraví k firemním nebo společenským účelům vše od tradiční české kuchyně, přes nejmodernější gastronomické trendy až po hostiny, rauty, grilování, bankety, svatby atd.

Dokážeme Vám nabídnout velmi reprezentativní gastroservis za příznivé ceny.

V případě, že nebudete chtít být rušeni, jsou Vám k dispozici velmi pěkně zařízené salonky, které jsou přímo propojeny s restaurací a zaručí Vám separé.


Dovolená v Čechách - Hotel Mas, ubytován Adresa : http://hotelmas.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytování jižní Čechy, ubytování v jižních Čechách, dovolená v ČR, dovolená v Če
Uloženo: 18.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde