Ubytovna Praha 9 Bechovice

Ubytovna Praha 9 Běchovice, patři mezi levné ubytovny v Praze, Ubytovat se zde mohou jak zaměstnanci firem tak i jednotlivci, páry, studenti i zájezdy, prostě všichni kteří mají zájem o kvalitní, čisté prostředí a ubytovnu za příznivou cenu. Ubytovna má i vlastní velké parkoviště a dostatek prostor na parkování stavebních strojů či kamionů. Zdarma WIFI k zapůjčení TV lednice. zajistit firmám i pronájem nebytových prostor, skladů, kanceláří,ubytovna praha, ubytovny Praha, ubytovna, ubytovny


Jste skupina více jak 8 osob? Využijte skvělé ceny ubytování v Praze 75 Kč/noc. Využijte této nabídky a bydlete v Praze co nejvýhodněji. Ubytovna Praha.

Info o nás:

Ubytovna Praha 9 Běchovice se nachází v Hlavním městě České republiky.
Praha je srdcem Evropy a žije zde přes 1,3 milionu lidí.
Za návštěvu stojí Pražský hrad, Staré Město, Hradčany, Vyšehrad ,Karlův most, Židovský hřbitov, Pražský Orloj a mnoho dalších památek včetně historického jádra města.

Ubytovna Praha 9 Běchovice .Ubytovat se zde mohou jak zaměstnanci firem tak i jednotlivci, páry, studenti i zájezdy, prostě všichni kteří mají zájem o kvalitní, čisté prostředí a ubytovnu za příznivou cenu. Ubytovna v Praze 9 Běchovicích – je čtyřpodlažní, zděná zrekonstruovaná budova s moderním vybavením, výtahem, sociálním zařízením a kuchyňkami na každém patře budovy. Ubytování je na velmi dobré úrovni.

Ubytovna má i vlastní velké parkoviště a dostatek prostor na parkování stavebních strojů či kamionů. Nacházíme se v areálu výzkumných ústavů Praha Běchovice. Jeden kilometr od JIŽNÍ SPOJKY. Vzhledem k velikosti objektu jsme schopni zajistit firmám i pronájem nebytových prostor, skladů, kanceláří a to krátkodobě i dlouhodobě, dle požadavku od 30m do 500m čtverečných.

Klientelu naší ubytovny tvoří z devadesáti procent česká s slovenská klientela. Ne jenom z tohoto důvodu se k nám rádi vrací. Ubytováni u nás mohou být pouze občané EVROPSKÉ UNIE.

Stravování:
Jídelna - kantýna - prodejna tabák - noviny Co nabízíme obložené mísy zeleninové saláty lahůdkové saláty chlebíčky obědy minutky svačiny

Popis okolí:
Ideální vycházka pro trochu zdatnější Pražáky, téměř samé rovinky, poměr asfaltu a lesních či polních cest cca 50/50. Klánovický les, nazývaný od nepaměti Vidrholec, byl pravděpodobně vysazen po třicetileté válce na místě vesnic vypálených švédskými vojsky. Největší zaniklá osada, která administrativně náležela k jirenské tvrzi, se jmenovala Žák. Poslední zmínka o této osadě je z roku 1615.

Tipy na výlet:
Klánovickým lesem dnes vede 12,5 km dlouhá naučná stezka, která začíná i končí u klánovického nádraží. Pro svou snadnou dostupnost z centra Prahy je klánovický les vyhledávaným místem pro vycházky i cykloturistiku.

Info Běchovice:
Běžecký závod, Běchovice - Praha
nejstarší běžecký tradiční závod v Evropě.
První ročník běžeckého závodu se konal v roce 1897
Běžecké závody pro děti a dorost v „Mladých Běchovicích“





Ubytovna Praha 9 Bechovice Adresa : http://www.ubytovna-praha-9.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: ubytovna praha, ubytovny Praha, ubytovna, ubytovny, hostel, levná ubytovna,
Uloženo: 30.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde