Restaurace Praha 10 - Uvaříme Vám dobrot

Přemýšleli jsme, jak nalákat naše zákazníky do naší restaurace a proč vlastně neukázat, co umíme nejlépe. Naše recepty jsou úžasné, inspirující a hlavně hned víte, co si objednáváte.
Pokud chcete zajít v lokalitě Praha 10 ve Vršovicích na něco dobrého, přijďte k nám na pochoutky našeho šéfkuchaře.
Patříme mezi nejlepší restaurace v okolí. Do lokality Praha 10 patří tyto městské části: Vršovice, Vinohrady, Strašnice, Malešice, Záběhlice, Michle, Hrdlořezy, Hloubětín.
Praha 10 je situována v jihovýchodní části hlavního města a zahrnuje území o rozloze přibližně 1.900 hektarů. Jména bývalých historických obcí - Vršovice, Strašnice, Malešice, Záběhlice, Vinohrady, Michle - tvoří (po sloučení v roce 1960 a po oddělení Prahy 15 v roce 1994) jednotlivé katastry Prahy 10. Některé katastry patří do Prahy 10 celou svou rozlohou, jako Vršovice, Malešice, jiné z větší či menší části, další zase jen částí okrajovou, zcela nepatrnou a téměř nezalidněnou, jako například Žižkov, Hloubětín, Hrdlořezy a Kyje. Na území současné Prahy 10 najdeme přibližně 7 tisíc domů a 55 tisíc bytů, v nichž žije dnes přibližně 111 tisíc obyvatel. Je tedy možno konstatovat, že ačkoliv některé výše uvedené obce mají téměř tisíciletou historii - jako celek je městská část Praha 10 velmi mladá.
Restaurace Praha 10 - Uvaříme Vám dobrot Adresa : http://www.restaurace-praha-10.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: restaurace,praha,10,restaurací,restauracemi,prahy,v,praze,jídlo
Uloženo: 09.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde