Máchovo jezero - Ubytování

Kompletně vybavené pokoje se sociálním zařízením, minibary, TV (satelit), video a dvd přehrávač (v apartmánu), nabízí maximální pohodlí pro náročnější klientelu i kolektivy. K dispozici je 5 pokojů s celkem jedenácti lůžky a třemi přistýlkami. Jedná se o opravdu komfortní a zároveň levné ubytování na Máchově jezeře.

Ve II. podlaží vily Terezie je k dispozici kompletně vybavená kuchyně (el.sporák se sklokeramickou deskou a troubou, mikrovlnkou, lednicí, mrazákem, a základním nádobím..). U kuchyně je jídelní kout ke společnému stolování. Jeden dvoupokojový pokoj a jeden třílůžkový pokoj má balkón do slunné, zatravněné zahrady. Ve stejném podlaží jsou dva další, stejně vybavené dvoulůžkové pokoje.

V I. podlaží je k dispozici také dvoulůžkové pokoje a pro náročnou klientelu majitelka nabízí luxusní přízemní byt vybavený moderní velkou kuchyní, s bohatou výbavou (myčka, el.sporák se sklokeramickou deskou a troubou, mikrovlnka, lednice, mrazák, a základní vybavení nádobím..).

Kuchyně je spojena s jídelním koutem a obývacím pokojem.

Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu, zahradu a ke garáži. Dále je byt vybaven vstupní halou, dvěmi ložnicemi a prostornou, moderně vybavenou koupelnou (vana, WC, bidet, umyvadlo). Obě ložnice i koupelna jsou přístupné z haly. K dispozici jen na dlouhodobý nájem, případně i s garáží za smluvní cenu.
Vila se nachází 200m od písečné pláže. V blízkosti jsou tenisové kurty, volejbalové kurty, minigolf, posilovna, krytý bazén, sauna, směnárna, pošta, minimarket, půjčovna kol a též spousta kvalitních restaurací.
Máchovo jezero - Ubytování Adresa : http://www.machovojezero-ubytovani.cz/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Máchovo jezero, ubytování u Máchova jezera, Penzion, Vila Terezie, komfortní uby
Uloženo: 14.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde