Turistická a služební víza do Ruska

"Turistická a služební víza do Ruska

Nabídka kompletního vízového servisu za výhodné ceny na turistická a služební víza do Ruska. Kromě toho nabídka zajištění i samotných pozvání do Ruska a registrací v Rusku. Pozvání pro turistické vízum je možno (turistický voucher) připravit ihned během několika minut.

Turistická víza do Ruska

Pokud se chystáte na cestu do Ruska s pobytem kratším než jeden měsíc, a cílem cesty je turistika, soukromá návšteva atp., je pro Vás nutné na hranicích s Ruskem (případně na letišti v místě odletu z ČR) předložit tzv. turistické vízum. Turistická víza často upřednostňují i čeští podnikatelé, kteří sice jedou do Ruska obchodně ale ne často, a jejich cíl cesty je často i méně formální schůzka s obchodními partnery.

Služební víza do Ruska

Jestli je účel Vaší cesty ryze obchodní a navštěvujete-li Rusko častěji, je pro Vás výhodnější vyřídit si tzv. služební víza s více vstupy tzv. multi a případně i s delším pobytem. Služební víza předkládáte jak při kontrole na letišti odletu, tak i při vstupu do země (imigrační kontrole).

Pozvání do Ruska

Pozvání nebo turistický voucher je nutný pro udělení víza do Ruska. Je to zpravidla také nejnákladnější část procesu pořizování víza. Nabízíme dodání pozvání jak pro turistická tak služební víza."

Turistická a služební víza do Ruska Adresa : http://www.ruskevizum.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: viza, vizum, turisticka, sluzebni, rusko, ruska federace, pozvani, registrace, k
Uloženo: 27.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde