České Švýcarsko - místo Vaší dovolené

Národní park České Švýcarsko, to jsou dominanty, jako např. světoznámý skalní most Pravčická brána, jízda na lodičkách soutěskami řeky Kamenice, ale také kouzelné vyhlídky na vrcholcích skal, tajuplná skalní města, romantická zákoutí, či největší pevnost v Evropě Koenigstein nebo kamenný most Bastei v NP Saské Švýcarsko.


Milovníci aktivního vyžití uvítají nepřeberné množství turistických a cyklistických stezek, lezení po skalách, jízdu na kánoi kaňonem řeky Labe, možnost probánání jeskyní nebo můžete nechat Vaši mysl plynout při hře golfu. Děti si určitě zamilují jízdu parníkem kaňonem řeky Labe nebo návštěvu Adrenalin parku.

Region České Švýcarsko, to jsou nezapomenutelné zážitky. Zažijte a poznejte, unikátní přírodu národního parku, nádherné pískovcové skály, divoké soutěsky, lesní jezírka, skalní hrádky, rozhledny, dech beroucí vyhlídky, krásnou lidovou architekturu a zalesněné vrcholky hor.

Rádi Vám zajistíme vhodné ubytování, vybrat si můžete ze široké nabídky, jak útulné penziony, rodinné hotely, tak i stylové apartmány. Doporučíme a poradíme možnosti na výlet, za poznámím či za sportem. Pobyt v Českém Švýcarsku je vhodný pro každého, jak pro rodiny s dětmi, zamilované páry hledající romantiku nebo skupiny nadšených turistů a kamarádů. Vezměte Vaše zaměstance, obchodní partnery, odměňte je tím pravým zážitkem.

Zažijte nezapomenutelné, vyražte na prodloužený víkend nebo Vaši dovolenou a načerpejte zdraví a energii v NP České Švýcarsko. Vítejte!

České Švýcarsko – tajemství na dosah.
www.region-ceskesvycarsko.cz

České Švýcarsko - místo Vaší dovolené Adresa : http://www.region-ceskesvycarsko.cz/ubytování
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: české švýcarsko, ubytování, hřensko, pravčická brána, českosaské švýcarsko
Uloženo: 21.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde