Beck Reisen a čtyři státy

Po jejich vyluštění a odeslání se člověk dostává do slosování o 100 zájezdů. CK Beck Reisen losuje šťastlivce, kteří získávají různé benefity a slevy k zájezdům.

Pro rok 2010 si Beck Reisen, respektive Beck cestovní klub, připravil vyjímečně úspěšný a oblíbený zájezd „Čtyři státy“. Jedná se o zájezd po čtyřech státech EU na 6 dní. Pokud správně vyluštíte Beck křížovku, máte možnost si vzít s sebou 1 osobu zcela zdarma! Můžete se těšit na 6 nezapomenutelných dní ve 3* hotelích se snídaní v okolí Bodamského jezera. Samozřejmostí je dvojlůžkový pokoj. Cesta je zajištěna luxusním autobusem. Odjíždí se z okolí vašeho bydliště.

CK Beck Reisen garantuje: „Každý si přijde na své! Během zájezdu zažijete romantiku přímo v lůně přírody na květinovém ostrově Mainau, ruch velkoměsta ve švýcarském Curychu, ale i milovníci historie si přijdou na své při návštěvě pohádkového zámku Neuschwanstein a Lichtenštejnska.

Po příjezdu a ubytování vás bude čekat nepovinná informační show o světových novinkách a nejnovějších produktech s pozváním na chutný oběd. Ve zbytku volného času se můžete těšit na návštěvu hlavního města Lichtenštejnska Vaduz. Následující den si užijí všichni milovníci fauny. Čeká je totiž kvetoucí ostrov Mainau. Příští ráno si na své přijdou milovníci architektury a historie. Budou mít možnost navštívit jeden z nejhezčích zámků Německa – Neuschwanstein. Pátý den se můžete těšit na pulzující švýcarské město Curych a všechny jeho krásy.

Účastníci zájezdu „Čtyři státy“ se zároveň automaticky účastní slosování o zájezd do Egypta – plavba po Nilu na 4* luxusní lodi s cestovní kanceláří Beck Reisen s.r.o. Neváhejte a využijte jedinečné služby oblíbené a dynamicky se rozvíjející cestovní kanceláře Beck Reisen. Nebudete litovat!
Beck Reisen a čtyři státy Adresa : http://pr-web.cz/cestovani/beck-reisen-a-ctyri-staty/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Beck, Beck Reisen, Beck křížovky
Uloženo: 20.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4
Hodnocení webu: 4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde