Hotel - Penzion Telč - ubytování v Telči

nabízíme Vám ubytování v našem hotelu - penzionu na náměstí v Telči. Dům č. 20, kde jsme zřídíli náš penzion patří k velmi starým měšťanským domům. Ubytujeme Vás v malebných pokojích s výhledem na telčské náměstí, nebo do klidného atria. Město Telč a jeho okolí Vám nabízí mnoho různorodých aktivit pro rekreaci a odpočinek. V našem hotelu Vám nabízíme k zapůjčení jízdní kola, nebo petanque.

V našem Penzionu Telč No. 20 můžete vybírat z pěti dvoulůžkových pokojů, studia-appartementu a zahradního domku-ateliéru. Každý pokoj, studio i zahradní domek má vlastní samostatnou koupelnu se sprchovým koutem a WC. Všechny koupelny jsou pro Vaše pohodlí vybaveny elektrickým vysoušečem vlasů, hotelovou kosmetikou Vittore de Conti, froté ručníky a osuškami.

Všechny pokoje našeho penzionu máme nově komfortně a vkusně zařízené. Každý pokoj je laděn do jiného teplého barevného odstínu. Pokoje jsou vybaveny velkým manželským dvojlůžkem. V pokojích v prvním patře lze splnit přání rozdělit dvojlůžko na dvě samostatné postele. Ve všech pokojích se můžete připojit k internetu pomocí naší sítě Wi-Fi. Pokoje jsou vybaveny TV.
Hotel - Penzion Telč - ubytování v Telči Adresa : http://www.hotel-pension-telc.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Ubytování Telč, hotel v Telči, pension, Telč No. 20, B&B, B+B, privat, Hotel
Uloženo: 19.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde