Bulharsko léto 2010

Bulharsko se opět dostává do módy a není to jen díky nízké ceně, ale také kvůli vzrůstající kvalitě služeb, která byla v minulosti poměrně tristní. Dalším neopomenutelným faktorem je také pestrá rozmanistos krajiny a velké množství kulturních památek. Vedle přímořských letovisek jako je Primorsko nebo Kiten lze navštívit i hory jako jsou Pirin, Rodopy, Rila a poznávání neopakovatelné kultury kláštěrů a festivalů. Do Bulharska se můžete vydat autem, autobusem, vlakem nebo letadlem. Každá možnost dopravy má své výhody a nevýhody. Pro někoho je cesta vlakem ztráta času a pro někoho naopak znamená neopakovatelný zážitek.
Hlavní a nespornou výhodou zájezdů do Bulharska je nízká cena Nejoblíbenější místa na dovolenou jsou na pobřeží Černého moře a zimní střediska v horských oblastech. Letní sezóna začíná v polovině května a končí na konci září. Zimní sezńa potom od prosince do března s nejrušnější polovinou února. Bulharsko disponuje třemi mezinárodními letišti a sice Sofie, Burgas a Varna.
Zapomeňte na staré totalitní Bulharsko, kde trávilo mnoho párů svoji svatební cestu. Dnešní Bulharsko prošlo změnou v kvalitě ubytovacích zařízení a celkově zvýšilo úroveň služeb při zachování relativně nízkých cen.
Právě proto je Bulharsko ideálním místem pro strávení Vaší skvělé letní dovolené.






Bulharsko léto 2010 Adresa : http://www.summittour.cz/bulharsko-leto
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Bulharsko léto 2010, Primorsko, Kiten, Sluneční pobřeží
Uloženo: 13.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde