Penzion U Kapra Třeboň-Ubytování Třeboň

Penzion U Kapra Třeboň nabízí celoroční ubytování v jedno až třílůžkových pokojích. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, kuchyňským koutem s varnou konvicí, lednicí a televizorem. Penzion se nachází v bezprostřední blízkosti historického třeboňského náměstí, ovšem již za hradbami, takže nehrozí vyrušování případnými navštěvníky třeboňských hospůdek. Asi 100 metrů od penzionu se nachází objekt třeboňských slatinných lázní Berta, hned za budovou penzionu najdete hřiště na minigolf a začíná zde rozlehlý lesopark, lemující Zlatou stoku.

Ubytovaní se mohou stravovat přímo v budově penzionu ( v restauraci U Kapra ), nebo v mnoha příjemných hospůdkách, kterých je v Třeboni dostatek. Ti z ubytovaných, kteří mají automobil, mohou využít přilehlé dozorované parkoviště, které je v ceně pobytu.

Pokud hodláte podnikat výlety, nabízí vám jich Třeboň a její okolí nepřeberné množství. Penzion U Kapra Třeboň leží na křižovatce většiny dobře značených cyklistických tras. Vzhledem ke své poloze je penzion oblíbenou startovní i cílovou stanicí cyklistických výprav. Ubytovaní mají možnost využít uskladnění vlastních kol v uzamčených prostorách. Při výletech pěšky, na kole i autem máte možnost poznat krásy jižních Čech.

Penzion U Kapra Třeboň-Ubytování Třeboň Adresa : http://www.ukapra.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: penzion, ubytování, Třeboň, U Kapra
Uloženo: 05.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde