Penzion Křižovatka ubytování Poděbrady

Rodinný penzion Křižovatka založený v roce 1990 se nachází nedaleko lesoparku Obora, výchozího místa pro cykloturistiku a in-line bruslení (Labská a Hrabalova cyklostezka).

Ubytování:
Penzion Křižovatka má pro své hosty připraveno ubytování ve čtyřech nekuřáckých pokojích a dvou apartmánech. Součástí každého pokoje je vlastní sociální zařízení, televize se satelitním příjmem. V celém objektu je zdarma WiFi připojení k bezdrátovému internetu. Penzion Křižovatka po dohodě ubytuje i vaše domácí zvířata.

Stravování:
Hostům penzionu Křižovatka je k dispozici jídelna, kde se podávají snídaně a večeře. V případě ubytování v apartmánu s kuchyňkou je možnost vlastního vaření. Využít můžete také uzamykatelnou garáž pro úschovu jízdních kol.

Služby:
Penzion nabízí atmosféru malého rodinného podniku s osobním přístupem ke každému hostu, kterou jinde nenajdete. Zajistí Vám dopravu z vlakového nebo autobusového nádraží. Parkování je zajištěno v zahradě nebo na parkovišti před objektem. Penzion Křižovatka dále nabízí relaxační a regenerační masáže ve formě víkendových balíčků. Pro vyznavače tenisu penzion zajistí nedalekou tenisovou halu, nebo antukové kurty v centru Poděbrad, v případě zájmu zařídíme výlety na koních do přírody nebo výuku jízdy s instruktorem na nedaleké Poděbradské jízdárně.


Penzion Křižovatka ubytování Poděbrady Adresa : http://www.krizovatka-podebrady.penzion-ubytovani.net/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Křižovatka,ubytování,Poděbrady,Podebrady,Krizovatka,ubytovani
Uloženo: 02.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde