Penzion Šenk ubytování Heřmanův Městec

Penzion Šenk je nově zrekonstruovaný objekt nacházející se v malebném prostředí klidné vesnice Vápenný Podol situované na okraji CHKO Železné Hory, pouhých 7 km od známé sečské přehrady a 20 km od krajského města Pardubice.

Ubytování:
Je zajištěno v jedno až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. K dispozici je 22 pokojů s celkem 52 lůžky s možností přistýlky.

Dále je k dispozici klubovna, společenský-taneční sál cca 8x9 m, 2 tenisové kurty nebo volejbalové hřiště, letní terasa, parkoviště a garážová stání.

Stravování:
Penzion nabízí ubytování i stravu pro jednotlivce i organizace, např. sportovní soustředění (k dispozici taneční sál, tenisové kurty, volejbalové hřiště), školy a školky v přírodě (s programem nebo bez), firemní semináře a školení, svatby, oslavy apod.

Turistické cíle: Seč (koupání, půjčovna loděk, rybolov), zříceniny hradů Oheb a Lichnice, Slatiňany (hypologické muzeum, hřebčín ), Podhůra (lanový park, rozhledna), Ranch Kovářov (vyjížďky na koních a výcvik), Chrudim (muzeum loutek), Veselý kopec (skansen), zámek Žleby a mnoho dalších, v místě také lyžařský vlek a tratě pro běžky.

Penzion Šenk ubytování Heřmanův Městec Adresa : http://www.penzion-senk-hermanuv-mestec.az-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Šenk,ubytování,Heřmanův,Městec,Hermanuv,Mestec,Senk,ubytovani
Uloženo: 01.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde