Víkendovoéi pobyty s programem.

Kompletně zrekonstruovaný, rodinný tříhvězdičkový hotel je umístěn v historické části města Kostelec nad Orlicí, 5 km od Rychnova nad Kněžnou a necelých 25 km od Hradce Králové. Stáří samotné budovy je více než 500 let a není proto žádný div, že se Vás "genius loci" zmocní sotva do hotelu vstoupíte.

Hotel poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích, třílůžkových pokojích a několika prostorných apartmánech. Všechny pokoje jsou po kompletní a nákladné rekonstrukci, mají vlastní příslušenství s moderní koupelnou a WC.

Samozřejmostí každého pokoje je minibar s bohatou nabídkou chlazených nápojů, které jsou již zahrnuty v ceně ubytování, TV se SAT programy, rádio, lednička. Na přání hosta může být pokoj bezplatně vybaven kávovarem s možností přípravy kávy a čaje. Všichni hosté mohou po celou dobu pobytu bezplatně využívat vlastní hotelové fitness centrum. Zcela novým střediskem je kongresový a školicí prostor s kapacitou 50 osob, vybavený běžnou konferenční technikou a připojením k internetu.

Ubytovaným hostům je k dispozici vlastní hotelové parkoviště, které je trvale uzamčeno a pod stálou kontrolou kamerového systému. V případě potřeby může hotel nabídnout některou ze svých garáží. Panský Dům je situován v těsném sousedství dvou městských parků a jeho poloha zaručuje všem hostům naprostý klid a ničím nerušené soukromí.

Hotel úzce spolupracuje s rodinnou jezdeckou stájí, situovanou nedaleko od zámeckého areálu Doudleby nad Orlicí ( cca 3 km od hotelu Panský Dům ), která našim hostům umožńuje výuku jízdy na koni v areálu jízdárny a vyjížďky krásným a romantickým údolím řeky Divoká Orlice v okolí Doudlebského zámku. Projižďky probíhají pod dozorem a kontrolou zkušené instruktorky a mohou se jich proto zúčastnit začátečníci i amatéři.

Hotel úzce spolupracuje s firmou, která se zabývá importem a prodejem profesionálních terénních bugin a zároveň provozuje vlastní půjčovnu těchto terénních speciálů. Přímo v areálu firmy, na upravené crossové trati si může každý náš host vyzkoušet své umění v řízení těchto dvoumístných speciálů. Trať je určena pro začínající a středně pokročilé jezdce a po základní instruktáži zkušeným pracovníkem firmy je bezpečná i pro nezkušené jezdce a úplné začátečníky. Všechny stroje jsou tovární výroby a mají příslušnou homologaci. Firma každému jezdci bezplatně zapůjčí motoristickou přilbu, v případě nepříznivého počasí také speciální kombinézu. Podmínkou pro jízdu s terénní buginou na crossové trati v areálu firmy je pouze zkušenost s řízením osobního automobilu, věk nad 15 let, výška alespoň 150 cm. Firma je vzdálena necelých 5 km od hotelu a hotel zajišťuje dopravu do areálu firmy pouze po předchozí dohodě.

Hotel ve spolupráci s Aeroklubem Nové Město nad Metují zajišťuje pro naše hosty vyhlídkové lety, při kterých si můžete z dosud neznáme strany pohlédnout Nové Město nad Metují, přehradní nádrž Rozkoš, zámek v Ratibořicích a Opočně, bunkry v okolí Dobrošova, pevnost v Jaroměři a prakticky celé Orlické podhůří. Pro účely vyhlídkových letů využívá Aeroklub Nové Město nad Metují letadla Zlín Z–142, Zlín Z–43, L-60. Letu se mohou zúčastnit 2 - 3 osoby. Letiště je vzdáleno 20 km od Kostelce nad Orlicí, hotel zajišťuje dopravu na letiště pouze po předchozí dohodě.

Navštívíte Polsko a poznáte Orlické hory ze strany, kterou jste pravděpodobně dosud neznali. Programy jsou určeny především pro motoristy a jsou s dopravou vlastním automobilem, nebo na motocyklu. Celá trasa vede po silnicích se zpevněným asfaltovým povrchem. Při příjezdu je pro každého připravena turistická mapa a podrobný popis cesty.

Kostelec nad Orlicí leží v údolí řeky Divoké Orlice a je jednou z bran do Orlických hor. Město je význačným rekreačním střediskem Orlického podhůří. Najdeme v něm starý zámek přestavěný z původní tvrze a empírový nový zámek s anglickým parkem. Výraznou dominantou města je pozdně barokní kostel sv. Jiří. Na náměstí vás zaujme stará radnice s věží zřízenou z měsťanského domu a nová novorenesanční radnice. Naleznete zde i několik měšťanských domů, z nichž mezi nejstarší paří budova hotelu Panský Dům a Mariánský sloup z roku 1707.

Víkendovoéi pobyty s programem. Adresa : http://www.pansky.unas.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Víkendový pobyt, levný pobyt, dovolená, ubytování, hory, cykloturistika, hotel,
Uloženo: 15.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde