Penzion Wendy ubytování Jedovnice

Rodinný penzion Wendy je situováný na okraji Blanska blízko lesa v rozlehlé zahradě. Ideální místo pro strávení letní i zimní dovolené. Naše nabídka uspokojí jak páry, tak i rodiny s dětmi a větší skupiny.

Penzion Wendy ubytování Jedovnice
Celoroční ubytování s osobním přístupem majitelů, 2-3 lůžkové pokoje (možnost přistýlky). Penzion Wendy nabízí ubytování v nově zrekonstruovaných apartmánech přímo u rybníka Olšovce. Máme k dispozici 4 apartmány o různé velikosti. Všechny jsou vybaveny kuchyňským koutem, sociálním zařízením, televizí a lednicí. Samozřejmostí je bezdrátové připojení k internetu a kabelová televize.V měsíci červenec a srpen rezervujeme pouze týdenní pobyty (So-So).

Penzion Wendy ubytování Jedovnice služby
Jen pro ubytované hosty je k dispozici restaurace s barem, letní terasa, posezení v zahradě, grillování, dětský koutek, internet 24 hodin zdarma. Půjčujeme horská kola a trekingové hole. Pro naše hosty zajištujeme vstupenky do Punkevních jeskyní.

Penzion Wendy ubytování Jedovnice vyžití
Letní aktivity: V chráněné krajinné oblasti se nabízí neskutečné množství možností využití volného času např návštěvou jeskynního komplexu spojenou podzemní plavbou. Nově zrekonstruované tenisové kurty (300m) Možnost půjčení raket.

Zimní aktivity: Návštěva Moravského krasu, punkevní jeskyně otevřeny celoročně.
Penzion Wendy ubytování Jedovnice Adresa : http://www.penzion-wendy-jedovnice.az-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Wendy,ubytování,Jedovnice,ubytovani
Uloženo: 12.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde