Rekreační Středisko Královec ubytování V

Rekreační středisko Královec se nachází v překrásném horském prostředí Bílých Karpat v nadmořské výšce asi 660 m.n.m. nedaleko lázeňského města Luhačovice, v neobyčejně přitažlivé krajině s bohatstvím přírodních krás, ve velmi výhodném klimatu.

Je vhodné zejména pro astmatiky a seniory. Svým umístěním v čistém prostředí chráněné krajinné oblasti zaručuje ideální podmínky pro rodinnou rekreaci, školní výlety, školy v přírodě, sportovní soustředění, ozdravné pobyty a dětské letní tábory.

Jeho umístění je také vhodné pro rehabilitaci exponovaných pracovníků, pořádání školení, kurzů, ale i společenských akcí.

Ubytování


Chata u hlavní budovy (4 lůžka) 2x, bungalov (4+1 přistýlka) 11x, chata Jiřinka (8+1 přistýlka) vlastní společenská místnost s krbem, letní chatky (4 lůžkové) 10x.
Rehabilitační budova: posilovna, masáže, sauna.

Stravování


Restaurace má kapacitu cca 60 lidí včetně salónku.Je propojená dveřmi do barové místnosti,ale lze ji uzavřít a použít samostatně. V letním období je možno využít 2 venkovní terasy, venkovní gril. Pro všechny hosty máme nabídku formou jídelního lístku.
Při pořádání skupinových akcí připravíme jídla dle přání(rauty, grilování, opékání selete) Kapacita barové místnosti je cca 25 lidí.

Služby a aktivity v okolí


Ping-pong je k dispozici momentálně v tělocvičně rehabilitační budovy. Společenská místnost je víceúčelová místnost v rehabilitační budově vhodná pro sportovní aktivity, semináře, školení, kurzy. 2 hřiště - První hřiště určené pro tenis, nohejbal, druhé zejména pro volejbal. Hřiště pro tenis je možné provozovat i v nočních hodinách. Kulečník je k dispozici v hlavní budově u baru. Lyžařský vlek v samé blízksti střediska (cca 100 m). Jedná se o mobilní cca 150m vlek. Další vlek začíná pod kopcem na samém začátku Valašských Klobouků (cca 4,5 km). Koupaliště ve Valašských Kloboukách (5 km), Vlachovicích (9 km). Krytý bazén v nedaleké obci Brumov Bylnice. Zimní stadion v nedaleké obci Brumov Bylnice. Půjčovna sportovních potřeb v našem areálu nejen pro naše ubytované hosty: horské kola, tenis, volejbal, fotbal, in-line brusle, badminton. Ruské kuželky v samém centru našeho areálu v blízkosti letních chatek.
Rekreační Středisko Královec ubytování V Adresa : http://www.rekreacni-stredisko-kralovec-valasske-klobouky.rs-ubytovani.eu/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Rekreační,Středisko,Královec,ubytování,Valašské,Klobouky,Valasske,Klobouky,Kralo
Uloženo: 12.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde