Hotel Hukvaldy ubytování Hukvaldy

Jakmile vkročíte do hotelu Hukvaldy, personál Vám bude ihned nápomocný,chovat se mile a přátelsky a budete si připadat jako doma, i přestože se nacházíte třeba stovky kilometrů od Vašeho skutečného domova v obci Hukvaldy v Beskydech.



Hotel Hukvaldy ubytování:
Pokoje hotelu Hukvaldy jsou navrženy tak, aby jste se v nich cítili příjemně v každém ročním období. Ať už plánujete ubytování na jednu noc nebo týdenní rekreační pobyt, na své si příjde každý. Pokoje nabízejí regulaci teploty podlahy v koupelně, hosté se mohou připojit k vysokorychlostnímu internetu.
Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD TV a internetem. Příplatek za ubytování s domácím mazlíčkem 390,- Kč. Součástí hotelu Hukvaldy je vlastní parkoviště s elektronickou závorou. Návštěvníci tak mohou bezpečně parkovat přímo před hotelem.


Hotel Hukvaldy restaurace:
Restaurace hotelu Hukvaldy můžete využít jak k rozhovoru, přemýšlení nebo posezení s přáteli. Restaurace se vyznačuje přátelskou atmosférou. Otevřeno máme pro Vás v pondělí až pátek 10:00 do 22:00, v pátek a sobotu od 10:00 do 23:00 a v neděli od 10:00 do 21:00. Jako jediná restaurace v širokém okolí nabízíme k zapůjčení knihy, časopisy a denní tisk. Na své si příjdou i Vaše děti, které si mohou hrát v dětském koutku


Hotel Hukvaldy okolí:
Okolí Hotelu Hukvaldy je bohaté na kulturní a sportovní vyžití. V blízkosti hotelu je hrad Hukvaldy, koupání v přírodním koupališti, cyklotrasy, a další. Nedaleko se nachází Ski areál Pustevny, Lysá hora, technické muzeum Tatra, valašské vesnice.


Hotel Hukvaldy ubytování Hukvaldy Adresa : http://www.hotel-hukvaldy-hukvaldy.abc-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Hukvaldy,ubytování,Hukvaldy,ubytovani
Uloženo: 11.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde