Hotel Zámeček ubytování Poděbrady

Jedete do lázní Poděbrady? - Pak se můžete ubytovat na zámečku!
Unikátní architektonický skvost z 20. let minulého století je zasazen do krásného prostředí lužního lesoparku v blízkosti řeky Labe i centra Poděbrad. Hotel prošel citlivou rekonstrukcí a nabízí svým hostům moderní komfort ve stylovém prostředí.

Poděbrady Hotel Zámeček ubytování
hotelový komplex je tvořen hlavní budovou (49 pokojů) a dependencí (13 pokojů). Pokoje jsou standardně vybaveny moderním, komfortním nábytkem. K dispozici je televize se satelitním příjmem, telefon, připojení na internet a minibar. Koupelna se sprchou nebo vanou a WC. Hotel nabízí kromě jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů i apartmány.

Hotel Zámeček restaurace - stravování - gastronomie
V hotelu je a la carte restaurant s mezinárodní i českou kuchyní, kavárna a bar. Snídaně jsou podávány formou výběru z bohatého bufetu.

Služby hotelu Zámeček v Poděbradech
Recepce a směnárna s nepřetržitým provozem, sekretářské služby, lobby bar, room service. K dispozici jsou dětské postýlky. Pobyt se psem je za poplatek možný (uvádějte, prosím, při rezervaci). Placené parkoviště pro omezený počet vozů (doporučujeme rezervovat předem). V ceně je zahrnuta snídaně a lze platit platebními kartami.

Ubytování Zámeček hotel Poděbrady konference
Konferenční centrum nabízí 2 místnosti s moderním technickým vybavením. K dispozici je jednací sál s kapacitou 50 míst a Modrý salonek s kapacitou 28 míst. Konferenční sály jsou rovněž banketovým zázemím hotelu.

Hotel Zámeček Léčebné procedury a terapie
Wellness s relaxačními i sportovními masážemi, perličkovými koupelemi a infra saunou je v hotelu samozřejmostí. Co však Zámeček odlišuje od wellness hotelů je možnost poskytnutí prvotřídní lázeňské péče. Tyto služby jsou v hotelu zajištěny supervizí odborného lékaře. Uhličité a přísadové koupele nebo ruční podvodní masáže tvoří jen krátký výčet z možných metod léčby poskytovaných přímo v hotelu. Další léčebné procedury jsou na přání klienta poskytovány v nedalekých zařízeních Lázně Poděbrady a.s.
Hotel Zámeček ubytování Poděbrady Adresa : http://www.hotel-zamecek.ubytovani-cz.info/Podebrady.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Zámeček,ubytování,Poděbrady,Podebrady,Zamecek,ubytovani
Uloženo: 08.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde