Hotel Bella ubytování Praha 9

Hotel Bella je situován v klidné části Prahy 9 – Hloubětín a nabízí svým hostům co nejlepší kvalitu ubytování, perfektní služby, rady a kompletní pomoc při návštěvě Prahy a to vše v příjemné domácí atmosféře. 50 m od hotelu můžete využít tenisové kurty nebo plavecký bazén s mořskou vodou.

Ubytování v Praze
K ubytování slouží komfortní pokoje a apartmá, vybavené koupelnou, WC, barevným televizorem, radiobudíkem, telefonem s přímou volbou a vlastním trezorem.

Služby Hotelu Bella
Nespornou výhodou je možnost zdarma parkování na hotelovém parkovišti (pro osobní automobily i autobusy) a připojení na vysokorychlostní internet z každého pokoje. V ceně pokoje je snídaně formou bohatého švédského stolu (bufetu). Zajišťování vstupenek, okružních jízd, průvodcovských služeb, programů pro skupiny apod. Hotel Bella může na přání zařídit: konferenční a party servis v Praze a okolí, výlety po celé České republice i ubytování kdekoli v ČR, čistění a praní prádla, pronájem auta či dovoz / odvoz autem, kulturní a sportovní akce, posílání / přijímání faxů a e-mailů, prodej suvenýrů.

Konferenční služby
Salonek s kapacitou 20 osob a prostředí stylové jídelny (kapacita 60 osob) umožňují pořádání konferencí, svatebních hostin, firemních večírků nebo školení, promocí a dalších oslav. Pro uspořádání školení, konference či obchodního jednání Vám hotel Bella dále nabízí zasedací místnost (kapacita cca 20 osob) s permanentním připojením na internet, flip chartem a zpětným projektorem. Mezi konferenční služby patří i kopírování a odesílání či přijímání faxů a mailů.

Hotel Bella*** je nový, stylový hotel, situovaný v areálu historické usedlosti, jejíž existence je doložena již ve 13. století. Na přelomu 17. a 18. století byl statek přestavěn v barokním stylu a v roce 1958 byl zapsán jako národní kulturní památka. V roce 2004-2007 zde proběhla totální velmi zdařilá rekonstrukce.

Hotel Bella se nachází přibližně 100 metrů od stanice metra B Hloubětín - cesta do centra trvá cca 12-15 minut. Lze cestovat i tramvají, stanice cca 150 m od hotelu. V noci zajišťují spojení s centrem 2 noční tramvaje. Hotel leží blízko pražského výstaviště Letňany - Pražský veletržní areál PVA a Sazka Aréna - dějiště všech hlavních kulturních a sportovních akcí, je vzdálena 4 minuty metrem.

Hotel Bella je rodinným hotelem s prioritou spokojnosti a bezpečnosti hostí. Budete se potkávat se stálým personálem v recepci i v jídelně, který bude znát Vaše přání a Vy budete mít pocit domova. V hotelu Bella nejste pouze hotelovým hostem. Hotel Bella se těší na všechny své hosty, protože každý host je spolutvůrcem stále vyšší kvality služeb hotelu a budování jeho tradice.
Hotel Bella ubytování Praha 9 Adresa : http://www.hotel-bella-praha-9.abc-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Bella,ubytování,Praha,9,ubytovani
Uloženo: 07.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde