Summit Tour - aktivní dovolená

Vítejte na unikátním flexibilním prodejním portálu SUMMIT TOUR, který představuje nejucelenější a nejkomplexnější nabídku aktivní dovolené na českém internetu. Na projektu spolupracují osvědčené outddorové cestovní kanceláře, které jsou na trhu již řadu let a za dobu své existence se vždy snažili poskytnout klientům maximálně vstřícný přístup, flexibilitu a zkušenost.
Z projektu byly vyčleněny některé cestovní kanceláře, které záměrně přeplňovaly termíny nebo zde byla z řad klientů opakovaná nespokojenost. Mohou to být i ty subjekty, které například poskytují velice lákavou cenu, nicméně klient si posléze na místě musí za všechno připlácet a v konečném důsledku se může cena vyšplhat i na několikanásobek původně nabízené ceny.
V našem projektu preferujeme transparentní a profesionální přístup ke klientům. Z tohoto důvodu se na projektu podílí také několik certifikovaných horských vůdců s řádnou a platnou licencí UIAGM (Union Internationale des Asociations de guide de montagne). Transparentnost je zde i v oblasti cen. Ty jsou identické jako v platných cenících všech kooperujích subjektů.
Cílem portálu je nejen přinést komplexní a ucelenou nabídku aktivní dovolené v ČR, ale také pozdvihnout segment aktivního pohybu na úkor pobytových zájezdů, které se u nás i nadále těší stále velikému zájmu. Tento typ dovolených však neumožňuje zdaleka to co bychom Vám rádi nabídli my. Již v antických dobách byl definován pojem Kalokaghatia jako ideál harmonického souladu a vyváženosti tělesné i duševní stránky. Západní civilizace se začalala od tohoto ideálu odvracet a začala více hledat zalíbení v "lenošném" odpočinku u moře. Je však prokázáno, že aktivní pohyb dokonale svědčí i psychické stránce každého z nás a proto prosím přijměte pozvání do přehledu ucelené nabídky aktivně strávené dovolené. Doufáme, že vhodně zvolený zájezd z nabídky Vám přinese vytoužený odpočinek a umožní Vám očistit Vaši mysl od problémů všedních dnů a načerpat zpět vnitřní rovnováhu. Sí tímto záměrem jsme na projektu pilně a důsledně pracovali a rádi oceníme každou Vaši věcnou připomínku či kritiku.
Summit Tour - aktivní dovolená Adresa : http://www.summittour.cz
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: aktivní dovolená, lyžování, outdoorové aktivity, turistika, expedice, lavinové k
Uloženo: 06.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde