Hotel Erlec ubytování Šluknov

Hotel-hostel Erlec se nachází přímo v centru města Šluknov, jen několik kroků z náměstí, naproti kostela Sv. Václava v blízkosti Šluknovského zámku, 80m od autobusového nádraží a 800m od vlakového nádraží. Parkování je možné přímo před objektem a na náměstí před městskou policií.

Ubytování:
Hotel Erlec Šluknov nabízí ubytování v 10 pokojích (jedno, dvou až tří lůžkových), které jsou vybaveny stylovým nábytkem, televizí, sprchou a toaletou. Snídaně se podávají formou švédského stolu.

Stravování:
Hotelová restaurace – Steakhouse nabízí hovězí masíčko z místní eko-farmy, hotová jídla, moučníky, míchané koktejly, dobrá vína a točený Kocour z místního mikropivovaru.

Okolí:
V nedalekém okolí Šluknova se nachází čarokrásná přírodní oblast Českého Švýcarska a Labské pískovce. Bohatá historie, krásná a nedotčená příroda nabízí řadu zajímavých cílů pro cykloturistiku, pěší túry, výcvik a jízdy na koni ve volné přírodě. Objevování krás malebných zákoutí Šluknovského výběžku.

Aktivity v okolí:
V blízkosti najdete bowling, squash centrum (fitness, sauna, solárium, masáže, spinning a stolní tenis), music club, solná jeskyně – první tohoto druhu v české republice. Je vhodný pro klidnou dovolenou, sportovní vyžití a konání privátních akcí (školení, svatby, srazy…), jazykových kurzů.

Služby:
K dispozici wi-fi připojení na internet, kancelářské služby, kopírka, tiskárna, kulečník, šipky, kostky, venkovní posezení s ohništěm, dětské pískoviště.

Hotel Erlec ubytování Šluknov Adresa : http://www.hotel-erlec-sluknov.az-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Erlec,ubytování,Šluknov,Sluknov,ubytovani
Uloženo: 23.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde