Hotel Reza ubytování Františkovy Lázně

Hotel REZA **** se nachází v centru světově proslulých Františkových Lázních s výhledem do městského parku a je vzdálený asi 250 m od lázeňské promenády.


Hotel Reza ubytování Františkovi Lázně
Hotel Reza má k dispozici 41 komfortně zařízených dvoulůžkových pokojů, z toho 40 dvoulůžkových a 1 jednolůžkový. Nabídka pokojů pro tělesně postižené byla rozšířena - z 1 na 2. V 6ti větších dvoulůžkových pokojích jsou sedací soupravy, které se mohou použít jako přistýlky.Většina hotelových pokojů je vybavena koupelnou (sprcha nebo vana, vysoušeč vlasů), TV se SAT, rádiem, telefonem s přímou volbou, hotelovým sejfem a minibary. Pro potřeby hostů jsou na každém pokoji zdarma k použití i koupací pláště. K relaxaci mohou hoteloví hosté využít společenskou místnost, která je vybavena knihovničkou a společenskými hrami.


Hotel Reza ubytování Františkovi Lázně restaurace
Hotelová restaurace nabízí celodenní penzi – snídaně formou buffetu, obědy a večeře výběrem z menu a salátovým buffetem. U restaurace je i hotelová kavárna.



Hotel Reza ubytování Františkovi Lázně volný čas
SK Golf club Františkovy Lázně, který byl založen v roce 1972 se nachází u lázeňského domu Imperial, které bylo vystavěno v krásném a klidném prostředí v roce 1971. Pro milovníky vody a relaxace je k dispozici Aquaforum, které nabízí jedinečnou možnost odpočinku a uvolnění a pro milovníky kultury se nabízí možnost návštěvy muzea, jehož dějiny začínají v r. 1912, kdy místní občanské sdružení shromažďovalo mezi františkolázeňskými občany historické předměty pro budoucí místní muzeum. Pro hotelové hosty jsou pořádány výlety – např. Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Slavkovský les, Praha, přírodní rezervaze SOOS.
Hotel Reza ubytování Františkovy Lázně Adresa : http://www.hotel-reza.ubytovani-cz.info/Frantiskovy-Lazne.htm
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Reza,ubytování,Františkovy,Lázně,Frantiskovy,Lazne,ubytovani
Uloženo: 23.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde