Apartmány Orličky 106 ubytování Orličky

Apartmány Orličky nabízí celoročně levné ubytování v soukromí v domě se zahradou v obci Orličky 106. Pohodlné ubytování najdete pouhé 4 km od lyžařského střediska Čenkovice v Orlických horách. K dispozici jsou dva apartmány s kapacitou 22 lůžek.

Ubytování apartmány Orličky
Apartmán č. 1 s vlastním vchodem poskytuje ubytování ve třech pokojích s kapacitou 5 + 4 + 4 lůžka. Součástí je prostorná, plně vybavená kuchyně (elektrický sporák, lednice, varná konvice, teplá a studená voda). Velký obývací pokoj s TV, kde je 5 lůžek. Menší pokoj pro 4 osoby, kachlová kamna - mimo provoz a další pokoj pro 4 osoby. Vlastní koupelna (vana, umyvadlo), samostatné WC.

Apartmán č. 2 s vlastním vchodem poskytuje ubytování ve třech pokojích s možností přistýlky. Kapacita 5 + 4 lůžka (+ 2 přistýlky). Velký obývací pokoj je vybaven kuchyňským koutem (elektrický sporák, lednice, varná konvice, teplá a studená voda), TV a 2 lůžka - přistýlka. Druhý pokoj s 5 lůžky + dětská postýlka a TV a třetí pokoj pro 4 osoby. Vlastní koupelna (sprchový kout, umyvadlo), samostatné WC.

Ubytování Orličky 106 služby
Vytápění objektu zajišťuje majitel. Možnost úschovy lyží a jízdních kol, parkování pro čtyři auta v oploceném prostoru u objektu a další kapacita pro parkování je na neoploceném pozemku u objektu. Parkování je zdarma. Pobyt Vám zpříjemní venkovní posezení, pergola a možnost grilování.

Apartmány Orličky 106 se nachází v obci Orličky pod Suchým vrchem v Orlických horách, okres Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj u místní komunikace, po které vede cyklotrasa. Po silnici směrem dolů se údolím "Hradiska" po pěti kilometrech dostanete do města Jablonné nad Orlicí. Směrem nahoru cca 4km je Ski areál Buková hora - Čenkovice.

Lyžování Ski areál Čenkovice provozuje 7 sjezdovek (5 lehkých a 2 střední náročnosti) z toho 4 sjezdovky mají technické zasněžování a 2 sjezdovky noční lyžování. K vrcholu Vás dopraví jeden z 8 vleků. Nugget Snowpark Čenkovice - Snowpark je zařazen do střední náročnosti s vlastním vlekem a osvětlením. V lyžařském areálu je i snowtubing. Sjezdové tratě na severních svazích umožňují lyžování i v jarních měsících. Pro milovníky bílé stopy má Ski areál Buková hora a okolí k dispozici několik desítek kilometrů perfektně udržovaných běžeckých tratí a hřebenová cesta z Bukové hory na Suchý Vrch dále na Vysoký kámen nad Mladkovem láká spoustu vyznavačů klasického lyžování.

Apartmány Orličky 106 ubytování Orličky Adresa : http://www.apartmany-orlicky-106-orlicky.az-ubytovani.com/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Apartmány,Orličky,106,ubytování,Orličky,Orlicky,Orlicky,106,ubytovani
Uloženo: 22.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde