Penzion Srub Kašparáci ubytování Janské

Penzion Star Class leží v Jižních Čechách, v překrásné šumavské krajině a v blízkosti Lipenské přehrady. Toto umístění vybízí nejen k výletům do krajiny, k cykloturistice, k rybaření, ke koupání, k houbaření ale i k odpočinku a relaxaci. Ať už si hosté vyberou jakoukoliv činnost, personál bude dělat vše, co očekávají.

Ubytovaní v penzionu Star Class:
Penzion Star Class nabízí možnost ubytování v šesti plně vybavených a útulných podkrovních apartmánech. Všechny apartmány jsou čtyřlůžkové a mají vlastní koupelnu a toaletu. Maximální kapacita penzionu je 24 osob. Do vybavení apartmánů je zahrnuta dvoulůžková postel, samostatná koupelna s vanou, samostatná toaleta, televizor.

Poskytované služby:
Parkování pro ubytované hosty zdarma. WIFI internet pro ubytované hosty. Stravovat se hosté mohou v tradiční české restauraci kde naleznou na jídelním lístku jihočeskou kuchyni. Půjčení kol a jejich úschova, půjčení lodě. Pronajmuí tenisového kurtu, či volejbalové a nohejbalové kurty. K večeru poslouží ohniště.

Okolí:
Větší města v okolí jsou Frymburk ( 6 km ), Černá v Pošumaví ( 7 km).

Zajímavosti o Šumavě:
Šumava, která zaujímá více než 100 km dlouhý pás při hranici České republiky s Rakouskem a SRN, je pro turistiku jako stvořená. Díky řadě silniček, zvláště na pravém břehu Lipna, je okolí učiněným rájem všech cykloturistů. Za výrazné podpory Phare bylo vybudováno vskutku úctyhodné množství zcela nových cyklostezek, které protínají celé Lipensko a nabízejí nekonečné množství variací na krásný výlet. Letní sezóna Často navštěvovaným turistickým cílem je Schwarzenberský kanál. Jedná se o jednu z největších a nejkrásnějších technických památek na Šumavě. Začíná nedaleko pomníku Rosenauerovou nádrží dnes už bohužel s protrženou hrází. Ústí do řeky Große Mühl v Rakousku a spojuje tak povodí Vltavy a Dunaje. Původně byl kanál určen pro plavení polenového dřeva z nedostupných částí Šumavy do Vídně. Později byl upraven a umožňoval plavit až 24 m dlouhé klády. Délka vlastního kanálu je 44 km. Byl napájen vodou z 27 potoků, 3 nádrží a Plešného jezera. Plechý - 1378 m.n.m. - Skalnatý vrchol nad Plešným jezerem, nejvyšší vrchol na české straně Šumavy.
Penzion Srub Kašparáci ubytování Janské Adresa : http://www.penzion-srub-kasparaci-janske-lazne.abc-ubytovani.info/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Penzion,Srub,Kašparáci,ubytování,Janské,Lázně,Janske,Lazne,Srub,Kasparaci,ubytov
Uloženo: 18.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde