Hotel Barbora ubytování Špindlerův Mlýn

Ubytování ve Špindlerově Mlýně Krkonoše
Hotel Barbora*** je situován nad centrem Špindlerova Mlýna - malebného letoviska uprostřed nejvyšších českých hor.

Z oken a terasy hotelu se nabízí krásný výhled na horské panorama Krkonoš i sjezdové tratě blízkých lyžařských areálů Svatý Petr a Medvědín. Komfortní ubytování, příjemný personál a výborná kuchyně i nadstandardní prostorové kapacity vhodné pro kongresovou turistiku.

Špindlerův Mlýn hotel Barbora ubytování
Celková kapacita hotelu je 36 pokojů, 84 lůžek s možností 24 přistýlek. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, telefon, TV/SAT. 12 třílůžkových a 12 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, koupelny s vanou a 12 dvoulůžkových pokojů, koupelny se sprchovým koutem.

Hotel Barbora Špindlerův Mlýn Restaurace
Hotelová restaurace s kapacitou 90 míst a s vyhlídkovou terasou nabízí speciality české i mezinárodní kuchyně v letních měsících grilování na terase (sele na rožni, živáňská, špízy, steaky a ryby na roštu). Vinárna má k dispozici 45 míst a je zde pro Vás billiard a bar se širokým výběrem kvalitních moravských značkových archivních vín.

Služby poskytované v hotelu Barbora
Ubytování s možností stravování. Snídaně jsou podávány formou švédských stolů. Terasa s překrásným výhledem na centrum Špindlerova Mlýna se 60 místy, lehátka pro relaxaci. Sauna, masáže, stolní tenis, šipky. Parkování pro hosty přímo před hotelem. Připojení na internet WI-FI. Větší skupiny, rodiny s dětmi a domácí mazlíčci jsou vítáni!

Hotel Barbora ubytování Špindlerův Mlýn konference
Konferenční sál až pro 70 osob se základním technickým vybavením. Sál je možno přepažit zvukotěsnou mobilní stěnou vhodnou pro pořádání konferencí, firemních zasedání, prezentací, školení a jazykových kurzů.

Dovolená na horách hotel Barbora Špindlerův Mlýn turistika
Špindlerův Mlýn nabízí celoročně mnoho sportovních příležitostí jako tenis, squash, minigolf, bowling, rybolov, paragliding, provazové dráhy, bobová dráha, sáňkařská dráha, slaňování, samozřejmostí jsou půjčovny horských kol, koloběžek, čtyřkolek, lyží a snowboardů.

Hotel Barbora ubytování v Krkonoších lyžování
Lyžařské areály Svatý Petr a Medvědín jsou vzdáleny přibližně 10 minut pěšky, pro pohodlnou přepravu do obou sportovních areálů slouží také skibus, jehož zastávka se nachází v těsné blízkosti hotelu. Od sjezdovek Svatého Petra je možné pohodlně dojet k hotelu na lyžích. Ideální podmínky také pro lyžování na běžkách.

Hotel Barbora ubytování Špindlerův Mlýn Adresa : http://www.hotel-barbora-spindleruv-mlyn.rs-ubytovani.eu/
Kategorie: Cestování­, dovolená
Klíčová slova: Hotel,Barbora,ubytování,Špindlerův,Mlýn,Spindleruv,Mlyn,ubytovani
Uloženo: 17.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde